ОАD Mcenska železara

OAD MCENSKA ŽELEZARA
Avtomagistralj (Autoput bb), 303032 Mcensk
Orlovska oblast, Ruska Federacija
Telefon/faks: +7 (48646) 25594
Sakharov_SF@oryolmetals.com
www.mlzmetals.com

 

 

Kratak opis delatnosti :

Koncept našeg poslovanja se sastoji u pružanju usluga livenja gvožđa i mehaničke obrade metala u skladu sa potrebama i zahtevima kako fizičkih, tako i pravnih lica. OAD „Mcenska železara“ predstavlja odlično ustrojen sistem koji ima na raspolaganju sopstvene valjaonice i topionice sa najsavremenijim tehnološkim linijama za izradu i obradu proizvoda od livenog gvožđa.

U preduzeću je zaposleno 1745 ljudi, a ukupan proizvodni kapacitet na godišnjem nivou beleži 35 000 tona livenog gvožđa. Oprema poslednje generacije nam omogućava da proizvodimo odlivke izuzetnog kvaliteta za potrebe raznih grana industrije. Vodeću poziciju zauzimamo u segmentu proizvodnje metalnih komponenata za železnice.

Jedan od primarnih zadataka koji se nalazi u centru pažnje našeg preduzeća je osvajanje svetskog tržišta u pogledu plasmana proizvoda od livenog gvožđa. Zahvaljujući profesionalnom odnosu ka radu i visokom kvalitetu proizvoda i usluga koje pružamo, zadobili smo poverenje mnogih klijenata širom Rusije i posedujemo zaključene ugovore sa mnogim proizvođačima svetskog ranga.

Renomirani stručnjaci, koji rade u našem preduzeću, su 2009. godine bez obzira na krizu uspeli za utabaju put novom vidu delatnosti – umetničko livenje. Lepota i neponovljivost umetnina od livenog gvožđa oplemenjuju svaki dom i daju mu posebnu notu. Naši proizvodi se savršeno uklapaju u arhitekturu gradskih ulica, parkova, odmarališta i drugih površina.

Prezentaciju preduzeća na engleskom jeziku možete preuzeti ovde.

 

Poslovna ponuda:

OAD „Mcenska železara“ želi da uspostavi saradnju sa potencijalnim partnerima na teritoriji Srbije i Crne Gore, radi plasmana svojih proizvoda i proširivanja mreže svojih klijenata.

» povratak na vrh strane