Moskovski međunarodni forum i sajam ”Otvorene inovacije”

Obaveštavamo Vas da će se od 31. oktobra do 2. novembra u sajamskom izložbenom prostoru ”Krokus Ekspo” održati Moskovski međunarodni forum i sajam, posvećen pitanjima razvoja novih tehnologija pod nazivom ”Otvorene inovacije”.

Open-Inovations-PAGE

Forum i sajam ”Otvorene inovacije” predstavlja interaktivnu platformu, koja okuplja predstavnike organa vlasti, nauke i biznisa iz celog sveta, radi razmene informacija i iskustva u domenu tehnologija, finansijskih sistema i menadžmenta u oblasti inovacija. Uz zvaničnu podršku vlade RF, na Forumu će učestvovati sve relevantne institucije Rusije u sledećem sastavu: Vlada RF, ROSNANO, Vnešekonombank, RBK, Fond ”Skolkovo”, Agencija za stratešku inicijativu, Fond za pružanje podrške malim preduzećima u naučno-tehničkoj sferi i Trgovinsko-industrijska komora Ruske Federacije.

Uzimajući u obzir prošlogodišnje rezultate ove manifestacije, možemo istaći da je na Forumu ”Open Innovations Expo 2012” učestvovalo oko 5.000 učesnika a sajam posetilo više od 10.000 ljudi. Predstavnici poslovnog sveta, državnih organa i naučnih krugova iz 39 zemalja sveta su razmatrali svetske trendove u sferi inovacija, puteve modernizacije privrede RF i planove za dalji tehnološki razvoj savremenog društva.

Osnovni zadatak Foruma je unapređenje konkurentnosti inovacionih projekata na svetskom nivou i proširivanje saradnje između segmenata biznisa, nauke i vlasti na polju uvođenja novih tehnologija.

Detaljniju informaciju o pravilima i programu učešća možete pročitati u priloženim zvaničnim dokumentima na engleskom jeziku:

  1. ”Open Innovations” Forum and Exhibition
  2. “Open Innovations” Expo 2013 Concept
  3. Participation packages
  4. Sponsorship

Za više informacija možete se obratiti Odboru za organizaciju foruma:

Kontakt osoba: Olga Kuzmina
Tel: +7 (495) 6600668 lok. 4047
Fax: +7 (495) 6648399
o.kuzmina@forinnovations.org
www.forinnovations.org

» povratak na vrh strane