VII Međunarodni forum ”5pEXPO-2013”

Od 6. do 8. juna tekuće godine, na teritoriji Centralnog sajamskog kompleksa ”Ekspocentar” (Moskva) održaće se VII Međunarodni Forum posvećen segmentu organizacije sajamskih manifestacija i srodnih dešavanja pod nazivom ”5pEXPO-2013” (Place, Product, Price, Promotion, Partnership).

5pEXPO-PAGE

Ono što ovaj Forum čini posebnim i izuzetno cenjenim na svetskom nivou je priznanje ”Međunarodne unije sajmova” i dodeljen znak UFI.

Manifestacija se organizuje pod pokroviteljstvom Trgovinsko-industrijske komora Ruske Federacije i ”Ekspocentra” uz punu podršku Saveta Federacije Federalne skupštine RF i Ruskog udruženja za organizaciju izložbi i sajmova.

Program Foruma obuhvata detaljno upoznavanje sa brzo rastućim i perspektivnim biznisom organizacije sajmova u Moskvi, Sankt Peterburgu, Jekaterinburgu i drugim velikim ekonomskim i industrijskim centrima Rusije. U planu su prezentacije Međunarodnih sajmova EXPO i održavanje poslovnih seminara na temu marketinga, informacionih tehnologija i tehničkih novina.

Planom sajma se predviđa i izložba salonskog tipa, na kojoj će učestvovati renomirane firme za organizaciju sajamskih manifestacija. Takođe, na izložbi će se predstaviti razne kompanije iz domena marketing industrije, koje pružaju široki spektar reklamnih usluga.

Za učesnike Foruma će specijalno biti organizovan konkurs projekata dizajnera pod nazivom ”EXPOdesign 2013”.

Organizatori ovim putem pozivaju sve zainteresovane institucije i kompanije iz segmenta organizacije sajamskih manifestacija i propratnih marketinških aktivnosti da se prijave i učestvuju na Forumu.

Detaljniju informaciju o navedenom dešavanju možete pročitati na sajtu www.5p-expo.ru. Za više informacija možete se obratite se i kontakt osobi iz organizacije foruma, S.L.Malinovskaja na telefon +7(499)7952968 i e-mail: malinov@expocentr.ru.

» povratak na vrh strane