Forum “Poslovna saradnja sa Bosnom i Hercegovinom” u TIK RF Moskva

Obaveštavamo Vas da će se u prostorijama Kongresnog centra TIK Rusije, 30. maja tekuće godine u prestonici Ruske Federacije, održati biznis forum pod nazivom ”Poslovna saradnja sa Bosnom i Hercegovinom” u toku zvanične posete Zamenika predsedavajućeg Saveta ministara i Ministra inostranih poslova BiH dr Zlatka Lagumdžije.

Organizatori foruma su Trgovinsko-industrijska komora Ruske Federacije i Ambasada Bosne i Hercegovine u Rusiji. Manifestaciju će otvoriti potpredsednik TIK RF Georgij Petrov.

Rukovodstvo Trgovinske komore i Agencije za privlačenje stranih investicija BiH planiraju da na ovom forumu predstave projekte saradnje i ekonomski potencijal Bosne i Hercegovine u okviru privrednih delatnosti kao što su: energetika, građevinarstvo, inženjering, turizam, poljoprivredna, prehrambena industrija, drvna i hemijska industrija, laka industrija i grafičarstvo. Na ovom forumu od izuzetnog značaja za privredu BIH će učestvovati oko 50 pripadnika poslovnih krugova.

Na učešće se pozivaju svi predstavnici ruskih kompanija i preduzeća, zainteresovani za uspostavljanje saradnje sa Bosnom i Hercegovinom i ostalim zemljama balkanskog regiona.

Kontakt osoba:
Dmitrij Borisovič Bistrov – glavni stručnjak Departmana za spoljnu saradnju i rad sa poslovnim savetima
Tel: +8 (495) 6200276
Faks: +8 (495) 6200355
bystrov@tpprf.ru

» povratak na vrh strane