EURO-ASIA EXPO 2013

Trgovinsko-industrijska komora Republike Tatarstan poziva sve zainteresovane da učestvuju na ruskom međunarodnom sajmu izložbenog tipa pod nazivom EURO-ASIA EXPO 2013, koji će se održati u periodu od 3-6. oktobra tekuće godine u Kazanju (Republika Tatarstan, Ruska Federacija).

Učesnicima će se na ovoj manifestaciji pružiti jedinstvena prilika da uspostave saradnju na međunarodnom nivou sa raznim kompanijama iz Evrope, Azije i Zajednice nezavisnih država. Poslednja dostignuća i inovacije na polju proizvodnje aparata za domaćinstvo i robe široke potrošnje su samo neke od zanimljivih tema koje će biti razmatrane na ovogodišnjem sajmu.

EURO-ASIA EXPO 2013 će odigrati važnu ulogu u pospešivanju privrede regiona, realizaciji raznih ivesticionih projekata i unapređenju međunarodne trgovine između Evrope, Azije i Rusije.

Za dodatne informacije o samom događaju možete se obratiti Odseku za organizaciona pitanja Trgovinsko-industrijske komore Republike Tatarstan putem telefona + 7 (43) 2369900, 2365415.

Detaljnu informaciju o programu dešavanja sajma EURO-ASIA EXPO 2013 možete pročitati na zvaničnoj internet-prezentaciji sajma www.euroasiarussia.com.

» povratak na vrh strane