KAZANSUMMIT 2013

Međunarodni privredni samit „KAZANSUMMIT“ pod patronatom Trgovinsko-industrijske komore Republike Tatarstan i Organizacije za islamsku saradnju (OIS) u periodu od 2-3. oktobra tekuće godine u Kazanju obeležava petogodišnjicu svoga rada.

Svake godine se na ovoj manifestaciji okupi više od 1.000 učesnika iz celog sveta, između ostalog, i inostranih investitora, privrednika iz Rusije i inostranstva, predstavnika investicionih fondova, rukovodioca finansijskih i bankarskih organizacija, eksperata u raznim oblastima, naučnika, predstavnika državne i regionalne vlasti, lidera javnog mišljenja…

Zahvaljujući jedinstvenoj prilici koje pruža međunarodna manifestacija „KAZANSUMMIT“, stvara se povoljna klima za uspostavljanje čvrstih kontakata između ruskih biznismena i predstavnika 57 muslimanskih država koje ulaze u Organizaciju za islamsku saradnju. Bogatstvo poslovnih mogućnosti koje se nude na ovom samitu kreiraju čvrstu osnovu za razvoj i unapređenje međunarodne saradnje i poslovanja.

Sa zadovoljstvom pozivamo sve zainteresovane privrednike da svojim prisustvom pruže podršku održavanju ove manifestaije i predstave svoje investicione projekte, biznis planove i predloge za saradnju poslovnim partnerima i potencijalnim investitorima.

Za dodatne informacije o samom događaju možete se obratiti Odseku za organizaciona pitanja Trgovinsko-industrijske komore Republike Tatarstan putem telefona + 7(43) 2369900, 2365415.

Detaljni plan i program dešavanja možete naći na zvaničnoj internet-stranici samita: www.kazansummit.com

» povratak na vrh strane