Međunarodni kongres „Bezbednost i zaštita lica, društva i države“

Obaveštavamo javnost da će se u periodu od 28-30. oktobra tekuće godine, u prostorijama sajamskog centra „Krokus Expo“ u Moskvi, održati internacionalni kongres pod nazivom „Bezbednost i zaštita lica, društva i države“, u organizaciji Društvene komore Ruske Federacije, Trgovinsko-industrijske komore RF, Uprave grada Moskve i svih ostalih relevantnih državnih i vojnih institucija i udruženja Ruske Federacije.

Učesnici kongresa će imati za cilj da zajedničkim snagama izdvoje najbolja inovativna rešenja u oblasti bezbednosti, daju impuls novim biznis-idejama i društvenim projektima za zaštitu građana i društva, učvrste saradnju proizvođača odgovarajuće opreme sa organima državne i regionalne vlasti i doprinesu unapređenju međunarodnog poslovanja.

Procenjuje se da će na ovom kongresu prisustvovati predstavnici iz više od 50 zemalja sveta i svih regiona Ruske Federacije. Svim učesnicima će se pružiti jedinstvena prilika da prate brojne seminare, diskusije i plenarne sednice, na kojima će se obrađivati teme vezane za ličnu bezbednost građana, ekonomsku, vojnu, međunarodnu i ekološku bezbednost, bezbednost robe široke potrošnje i nepokretnosti, energetsku bezbednost i regionalnu bezbednost Ruske Federacije.

Detaljnu informaciju o predstojećem događaju možete naći na zvaničnom sajtu kongresa: www.megexpo.ru.

» povratak na vrh strane