Sajmovi „CJF Dečija moda“ i „Svet detinjstva“

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se u periodu od 24-27. septembra, u Centralnom sajamskom kompleksu (Moskva), održati dva sajma od međunarodnog značaj posvećena igračkama, opremi i modi za najmlađe.

Na eminentnim sajmovima „CJF Dečija moda“ i „Svet detinjstva“ biće predstavljeni široj javnosti najuticajniji ruski brendovi u oblasti proizvodnje dečije odeće, kozmetike i asesoara.

Svim zainteresovanim posetiocima će se prezentovani aktuelni modni trendovi i inovacije na polju odevanja, vaspitanja, nege mališana. Zahvaljujući posebnom doprinosu koji će pružiti prestižne marketinške agencije i udruženja, za izlagače će biti organizovani uskospecijalizovani seminari i konferencije u svrhu produbljivanja znanja i sticanja novih iskustava radi unapređenja poslovanja na tržištu robe i usluga namenjenim najmlađim članovima populacije.

Da bi se u učesnicima sajma probudio takmičarski duh i želja za usavršavanjem, organizatori su najavili i specijalni konkurs sa temom ”Najbolja internet-prodavnica”.

Delaljnu informaciju o sajmovima možete naći na sajtovima www.cjf-expo.ru i www.mirdetstva.ru.

» povratak na vrh strane