BUYBRAND EXPO 2013

U periodu od 2. do 4. oktobra tekuće godine održaće se jedanaesti po redu Buybrand EXPO 2013 u paviljovima Centralnog Sajamskog kompleksa pod patronatom Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije.

Forum BUYBRAND predstavlja idealan spoj sajamskog dešavanja i kongresnog skupa koji svojim učesnicima pruža kompletan uvid u aktuelne svetske tendencije na polju franšizinga i marketinga. Vodeće strane i ruske kompanije se odlučuju za učešće na BUYBRAND forumu ukoliko planiraju dalji razvoj i unapređenje svoje delatnosti, ili ukoliko žele da prošire svoje poslovanje van granica svoje države.

Misija foruma je pospešivanje investicione klime u Ruskoj Federaciji, širenje koncepcije za uspešno poslovanje i razmena iskustava sa privrednicima iz celog sveta.

Imajući u vidu više od 8000 privrednika koji žele da uspostave saradnju sa potencijalnim poslovnim partnerima, 700 učesnika kongresa, više od 250 poslovnih ideja, rešenja i strategija koje vode do odličnih poslovnih rezultata, Buybrand sa punim pravom možemo uvrstiti u grupu najposećenijih i najsadržajnijih foruma na međunarodnom nivou.

» povratak na vrh strane