Sajam elekronike RADEL

Ne propustite dvanaesti specijalizovani sajam elektronskih komponenata, materijala, opreme poslednje tehnologije i usluga u oblasti telekomunikacija i elektronike – „Radel“, a u skladu sa dugogodišnjom tradicijom, Sankt Peterburg će istupiti kao domaćin sajma u periodu od 30.10. do 01.11. (Peterburška koncertna hala).

Iz godine u godinu, na ovom međunarodnom događaju, prezentuju se najnovija dostignuća ruskih i stranih proizvođača elektronske opreme i uređaja i inovativnih rešenja u oblasti telekomunikacija.

Sajam „Radel“ okuplja brojne stručnjake i naučnike, privlači veliki broj stalnih učesnika i predstavlja stabilnu osnovu za uspostavljanje kontakata između privrednika. Tematika i postavke su svake godine aktuelni i posvećeni savremenim tendencijama u navedenim segmentima industrije.

U okviru ovog dešavanja se planira i održavanje seminara posvećenih tehnologijama budućnosti, inovacijama na polju elektronike i telekomunikacija i radionice na kojima će učesnici imati prilike da se upoznaju sa najnovijim otkrićima i izumima.

Više informacija o sajmu možete naći na zvaničnom sajtu www.farexpo.ru.

» povratak na vrh strane