Energetika Urala 2013

Baškirska kompanija za organizaciju sajmova će i ove godine u periodu od 22. do 25. oktobra u prestonici Republike Baškortostan, gradu Ufi, organizovati devetnaesti specijalizovani Forum posvećen pitanjima energetike i energetske efikasnosti, uz podršku Ministarstva finasnsija Ruske Federacije, Ministarstva za industrijsku i inovacionu politiku Ruske Federacije i ostalih relevantnih institucija.

U okviru ovog Foruma održače se i specijalni sajmovi pod nazivom ”Energetika Urala. Energetska efikasnost“ i ”Kablovi. Žice. Armatura“, na kojima će javnosti biti prezentovani proizvodi i usluge renomiranih ruskih kompanija iz oblasti energetike.

Učešće i prisustvo velikog broja predstavnika značajnih stranih institucija, stručnjaka i naučnika uzdiže ovu manifestaciju na međunarodni nivo i pruža posetiocima mogućnost za sticanje kvalitetnog znanja, iskustva i kontakata.

Sajamski program uključuje održavanje plenarne sednice „Inovacije kao uslov za razvoj energetike u Rusiji“, na kojoj će biti prezentovane poslednje tehnologije i novine u ovoj oblasti i konkurs „ Najbolje tehnologije, oprema, proizvodi i naučni projekti“ u kome će učestvovati zainteresovane kompanije i pojedinci.

Za više informacija posetite zvanični sajt Foruma www.energobvk.ru.

» povratak na vrh strane