PRODEKSPO 2014

„Prodekspo 2014“ predstavlja najveći međunarodni forum u Rusiji i istočnoj Evropi i i izuzetno značajan poslovni događaj u oblasti proizvodnje i plasmana robe široke potrošnje.

U toku dugog veka svog postojanja, projekat „Prodekspo 2014“ odigrao je važnu ulogu u procesu formiranja i razvoja ruskog tržišta hrane i pića, te je u velikoj meri uticao i na pravac razvoja ruske prehrambene industrije.

„Prodeskpo 2014“ predstavlja idealnu priliku za promociju ključnih nacionalnih projekata, usmerenih na poboljšanje kvaliteta života ruskih potrošača. Ruska javnost se na ovaj način upoznaje sa vrhunskim prehrambenim proizvodima industrije hrane i pića.

PE2014

„Prodekspo 2014“ održaće se ove godine na teritoriji Centralnog sajamskog kompleksa „Ekspocentar“ u Moskvi (10 – 14. februar ).

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da posete sajam, dobiju nove ideje, uspostave kontakt sa potencijalnim partnerima i pronađu najbolje rešenje za unapređenje svog poslovanja.

„Prodekspo 2014“ će se održati pod patronatom Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije i Uprave grada Moskve. Poseban doprinos organizaciji sajma pružiće Ministarstvo poljoprivrede Ruske Federacije.

Više informacija  možete pročitati na zvaničnom sajtu sajma „Prodeskpo 2014“.

» povratak na vrh strane