Sajmovi građevinarstva u Belgorodu

Belgorodska oblast – ovaj region sa izuzetno razvijenom građevinskom industrijom ulazi u spisak deset najperspektivnijih ruskih regiona sa izuzetnim predispozicijama za privlačenje kako stranih, tako i domaćih investitora. Kada govorimo o izgradnji stambenih objekata, sa pravom se može reći da Belgorodska oblast ima značajnu prednost u odnosu na druge oblasti Ruske Federacije. U cilju realizacije velikog projekta „Pristupačan i udoban stambeni prostor građanima Rusije“ utrće se put ka razvoju saobraćajne infrastrukture i izgradnji objekata za potrebe stanovanja.

Široki krug stručnjaka i posetilaca predstojećih specijalizovanih izložbi imaće prilike da se upozna sa novim tehnologijama, opremom i materijalima koji se koriste u oblasti građevinarstva. Ovo će biti idealna prilika da se uspostave novi kontakti i upoznaju potencijalni partneri.

Sajamski centar „Belexpocentr“ u 2014. godini biće domaćin sledećih sajmova:

  • 12-14. marta XVIII Međunarodni specijalizovani sajam „Belekspostroj“
  • 12-14. marta XI Međunarodni specijalizovani sajam „Ušteda energenata i elektrotehnika. Javno-komunalna preduzeća“
  • 6-8. avgusta X Belgorodski forum posvećen pitanjima građevinarstva i XI Međunarodni specijalizovani sajam pod nazivom „Savremeni grad“

Arhitektonski projekti, savremene tehnologije, oprema i materijali za građevinarstvo, završni radovi, instrumenti i alati, mehanizacija, grejanje, ventilacija, klimatizacija, elektrotehnika, ušteda energenata, protivpožarna zaštita, bezbednosni sistemi su samo neke od tema koje će se uvrstiti u plan i program navedenih sajmova.
Pozivamo sve zainteresovane da na ovim događajima steknu nova znanja, kontakte i ideje.
Detaljniju informaciju o sajmovima možete naći na zvaničnom sajtu „Belexpocentra“: www.belexpocentr.ru

» povratak na vrh strane