Najava poljoprivrednih sajmova u Ruskoj Federaciji

U cilju privlačenja stručnjaka i zainteresovanih posetilaca na specijalizovane sajmove, izložbe i konferencije posvećene pitanjima poljoprivrede i prehrambene industrije, u daljem tekstu možete naći kratak pregled tematskih celina predstojećih dešavanja. Navedene izložbe i sajmovi održaće se pod patronatom TIK RF Ruske Federacije.

„Agroferma 2014“ (4-6. februar, Moskva, VVC/paviljon 75)

Demonstracija najsavremenijih tehnologija u oblasti stočarstva; Priprema i čuvanje krmnog bilja; Izgradnja objekata za čuvanje krupne stoke; Oprema za uzgajanje i ishranu životinja; Mehanizacija za održavanje mikroklime; Proizvodnja energije i zaštita životne sredine; Oprema za uklanjanje otpada; Bioenergetika; Upravljanje i konsalting…

Pored specijalizovanih izložbi, učesnici će moći da prisustvuju i na tematskim okruglim stolovima, seminarima i poslovnom forumu: „ Strategija razvoja prerade sirovina životinjskog porekla: perspektiva i izazovi“.

Zvanični sajt sajma: www.agrofarm.org

„Prodexpo 2014“ (10-14. februar, Moskva, CVK/galerija između paviljona 2-8)

U toku dugog veka svog postojanja, projekat „Prodekspo 2014“ odigrao je važnu ulogu u procesu formiranja i razvoja ruskog tržišta hrane i pića, te je u velikoj meri uticao i na pravac razvoja ruske prehrambene industrije.

„Prodeskpo 2014“ predstavlja idealnu priliku za promociju ključnih nacionalnih projekata, usmerenih na poboljšanje kvaliteta života ruskih potrošača. Ruska javnost se na ovaj način upoznaje sa vrhunskim prehrambenim proizvodima industrije hrane i pića.

Stručnjacima i privrednicima pružiće se mogućnost učešća na raznim prodforumima, okruglim stolovima, konferencijama i kongresima koji se bave problematikom proizvodnje robe široke potrošnje.

Više informacija o sajmu na zvaničnom sajtu www.prod-expo.ru

„Agrokompleks 2014“ (11-14. mart, Ufa, VDNH EXPO)

Poljoprivredna mehanizacija; Oprema za stočarstvo; Dodaci životinjskoj ishrani; Veterina, zootehnika; Finansijski konsalting i osugiranje; Projektovanje i izgradnja objekata za čuvanje krupne stoke; Oprema za preradu mleka; Bioenergetika; Oprema i proizvodi za pčelarstvo…

U plan i program sajma ući će i mnogobrojne propratne aktivnosti u vidu okruglih stolova, seminara i konferencija koji će biti posvećeni pitanjima stočarstva, pčelarstva, ratarstva i prerade sirovina životinjskog porekla.

Detaljnije informacije o sajmu možete pročitati na sledećim sajtovima: www. agrobvk.ru i www.bvkexpo.ru

» povratak na vrh strane