GEC 2014 – „Svetski kongres preduzetništva“

Obaveštavamo Vas da će se u periodu od 17. do 20. marta u Moskvi održati „Svetski kongres preduzetništva“ (Centralni sajamski kompleks „Manjež“).

U svojstvu organizatora ove manifestacije istupiće Uprava grada Moskve i Fondacija Evinga Mariona Kaufmana (SAD) uz svesrdnu podršku TIK Ruske Federacije. Domaćin kongresa će ove godine biti fondacija „Forum inovacija“.

Poslovni program kongresa predstavlja svojevrsnu sintezu krajnjeg cilja i nepresušnih izvora ideja za pospešivanje preduzetništva: stimulisanje učesnika na dostizanje sopstvenih ciljeva, otkrivanje ideja za koncipiranje i realizaciju novih projekata, podsticanje produktivnog načina razmišljanja.

U skladu sa zvaničnim rasporedom, svaki kongresni  dan biće posvećen posebnoj temi. U okviru dnevnog programa učesnicima će se pružiti jedinstvena mogućnost ne samo da razmatraju aktuelna pitanja iz oblasti osnivanja i razvoja malog i srednjeg preduzetništva (uloga države i finansijskih institucija, zaštita intelektualne svojine, edukacija preduzetnika, društveno preduzetništvo itd.) nego i da razmene mišljenja i iskustvo po pitanju negovanja i razvoja preduzetničkog načina poslovanja.

Praktični primeri i iskustva preduzetnika iz najperspektivnijih i brzo razvijajućih grana, među kojima su IT i digitalna tehnologija, građevinarstvo i infrastruktura, uslužne delatnosti, poljoprivredna i prehrambena industrija biće slikovito predstavljeni učesnicima i organizatorima ovog skupa.

Prezentaciju „Svetskog kongresa preduzetništva“ na engleskom jeziku možete preuzeti ovde.

Detaljniju informaciju o kongresu možete naći na zvaničnom sajtu kongresa:
Fondacija „Forum inovacija“
www.gec2014.com
Tel: +7 (495) 6600668, +7 (800) 7000668
gec2014@forinnovations.org

» povratak na vrh strane