Objavljeno novo izdanje „Multimedijalnog biznis kataloga 2014“

Sa posebnim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je objavljeno novo elektronsko izdanje „Multimedijalnog biznis kataloga 2014“ (MBK 2014) u izdanju firme „Jugosovero“ – zvaničnog partnera Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije.

U okviru ovog jedinstvenog registra predstavljeno je više od 100 profila i poslovnih ponuda reprezentativnih preduzeća iz regiona zapadnog Balkana.

Pored prezentacija odabranih preduzeća koja posluju o okviru raznih privrednih grana, u „MBK-u 2014“ nalaze se smernice ruskim privrednicima i bitne informacije o važećim zakonima Republike Srbije, preporuke i saveti za osnivanje privrednog društva i vođenje poslovanja, podaci o slobodnim zonama, kratak pregled autorskog priručnika „Kako sagraditi objekat u republici Srbiji?“, ekonomski pokazatelji i opšti prikaz država u regionu zapadnog Balkana, kao i lista ruskih kompanija i institucija koje su prisutne u navedenom regionu.

Ovaj afirmisani projekat se i ove godine realizovao uz podršku eminentnih ruskih institucija i organizacija i to: Ambasade Ruske Federacije, Trgovinskog Predstavništva Ruske Federacije i Predstavništva Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije.

Njegova ekselencija ambasador Ruske Federacije u Republici Srbiji, gospodin Aleksandar V. Čepurin, Trgovinski predstavnik Ruske Federacije u Republici Srbiji, gospodin Andrej N. Hripunov i direktor predstavništva Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije, gospodin Vladimir A. Grišin, su nam ukazali posebnu čast obrativši se javnosti povodom objavljivanja „Multimedijalnog biznis kataloga 2014“ i naglasivši važnost informacija koje sa sobom nosi pomenuti projekat.

„MBK 2014“ predstavlja sveobuhvatni izvor informacija uz čiju pomoć se srpska preduzeća na valjan način predstavljaju ruskim poslovnim krugovima. Kompanijama i firmama se tako pruža jedinstvena mogućnost da predoče svoje potencijale ruskom tržištu i uspostave dugoročnu i plodonosnu saradnju sa potencijalnim ruskim partnerima.

Detaljniju informaciju o novom elektronskom izdanju „Multimedijalnog biznis kataloga 2014“ i mogućnostima učešća možete pročitati u specijalnom odeljku sajta predstavništva TIK RF.

» povratak na vrh strane