Međunarodni sajam „Privatna robna marka“

Obaveštavamo sve zaiteresovane da će se u periodu od 26. do 27. marta 2014. godine, na teritoriji Moskovskog sajamskog centra MVC „Krokus Expo“, održati prvi na teritoriji Rusije i ZND-a međunarodni sajam pod nazivom „Privatna robna marka“ na kome će se osnivači privatnih robnih marki i predstavnici maloprodajnih objekata susresti sa proizvođačima robe široke potrošnje i potrošnih dobara.

Sajam „IPLS 2014“ (International Private Label Show 2014) biće prvi poslovni forum koji će proizvođačima iz raznih sektora industrije pružiti jedinstvenu mogućnost da uspostave kontakt sa svojim potencijalnim klijentima iz velikih distributerskih i trgovačkih lanaca i razmatraju pitanja strateškog partnerstva.

Predstavnici mnogobrojnih trgovačkih lanaca na teritoriji Rusije i ZND-a moći će da se upoznaju sa širokim asortimanom proizvoda kao što su: kućna hemija, sredstva za ličnu higijenu, parfemi i kozmetika, medicinski preparati, proizvodi za opremanje enterijera, tekstilna industrija, hrana i aksesoari za kućne ljubimce, bela tehnika i elektronika, kancelarijski materijal i nameštaj, sveži i zamrznuti proizvodi, alkoholni i bezalkoholni napici…

Detaljan program dešavanja možete pročitati na zvaničnom sajtu sajma: www.ipls-russia.ru

 

1387377327_header_rus_wide

» povratak na vrh strane