Seminar: Sertifikacija proizvoda namenjena izvozu u RF

Privredna komora Srbije organizuje 10. aprila 2014. godine, u prostorijama PKS (Resavska 13-15, sala 1 u prizemlju) sa početkom u 11 časova, seminar na temu sertifikacije proizvoda namenjenih izvozu na tržište Ruske Federacije.

Program seminara obuhvatiće pregled: tehničkih propisa za prehrambene proizvode u pogledu deklarisanja i ispravnosti koji važe na teritoriji Carinske Unije, Rusije, Belorusije i Kazahstana; zahteva koje se odnose na bezbednost proizvoda u industriji nameštaja; najnoviih izmena zakona Ruske Federacije o uvozu i izvozu; preporuka za pravilno popunjavanje dokumentacije; uslova za dobijanje sertifikata i deklaracija usklađenosti kvaliteta prehrambenih proozvoda, proizvoda namenjenih deci, elektroopreme i ostale robe koja podleže uvozu u Rusku Federaciju.

Ovim putem pozivamo Vas da uzmete učešće na seminaru i da sa ruskim stručnjacima u direktnim razgovorima razmotrite pitanja i probleme koji se odnose na dobijanje neophodne izvozne dokumentacije.

Potvrdu o učešću možete preuzeti ovde.

Uredno popunjenu potvrdu potrebno je dostaviti do 2. aprila 2014. godine samostalnom savetniku Odbora za EOI – Snežani Ćirić-Pribićević na sledeću elektronsku adresu: snezana.ciric@pks.rs.

Izvor: Privredna komora Srbije

» povratak na vrh strane