Kursko Korenska izložba 2017

Obaveštavamo sve zainteresovane posetioce i potencijalne učesnike da će se u periodu od 15. do 18. juna tekuće godine u mestu Svoboda (Zolotuhinski rejon, grad Kursk, Ruska Federacija) održati
XVII Međunarodna izložba različitih proizvoda lokalnih proizvođača i VI Srednjeruski privredni forum.

Kursko Korenska izložba danas predstavlja poslovni događaj sa mnogovekovnom tradicijom na kome se okupljaju privrednici iz svih grana industrije i razmenjuju svoje iskustvo, dok se posetiocima i učesnicima pruža prilika da steknu uvid u inovacije i novine iz sveta nauke i savremenog poslovanja.

Izložba i forum će biti organizovani uz podržku rukovodstva Centralnog federalnog okruga i profilnih ministrarstava Ruske Federacije.

U okviru izložbe i sajma sprovešće se u delo i veoma bogat poslovni program koji će obuhvatiti tematske okrugle stolove, prezentacije najaktuelnijih i najperspektivnijih investicionih projekata regiona CFO, poslovne pregovore, zaključivanje ugovora i sporazuma o saradnji u raznim privrednim granama.

Na Kursko Korenskoj izložbi biće zastupljeni proizvodi, usluge i projekti iz različitih privrednih grana, kao što su: rudarska, elektrotehnička, hemijska, petrohemijska, laka, prehrambena i prerađivačka industrija, mašinogradnja, transport i logistika, građevinarstvo, poljoprivreda, bankarstvo i osiguravajuće kuće, obrazovanje i nauka, narodne rukotvorine i zanati.

Tokom rada Kursko Korenske izložbe, 16. juna 2017. godine održaće se i Srednjeruski privredni forum čija tema glasi „Savremena privreda u digitalnom prostoru“.

Program foruma sadrži izložbu inovacionih projekata mladih naučnika, okrugli sto posvećen pitanjima razvoja malih i srednijh preduzeća, uz podršku Ministarstva za ekonomski razvoj Ruske Federacije, i konkurs investicionih projekata.

Kontakt:
Uprava Kurske oblasti, Odeljenje za razvoj spoljnih odnosa
Tel/faks: +7 (4712) 701113
305002@mail.ru

Odbor za privredu i razvoj Kurske oblasti
Tel/faks: +7 (4712) 702507
infr.econom@rkursk.ru

Zvanični sajt manifestacije:
www.kurskyarmarka.ru

» povratak na vrh strane