ROSKONGRES – godišnji plan poslovnih događaja

Fond „Roskongres“ je najveći ogranizator sajamskih manifestacija, konferencija i kongresa u Ruskoj Federaciji.

Fond „Roskongres“ je osnovan 2007. godine sa ciljem da potpomogne u razvoju ekonomskih potencijala pomoću institucije koja će organizovati kongrese, izložbe, konferencije i druga javna dešavanja koja imaju zadatak da kreiraju pozitivni imidž Rusije. Fond koncipira program svake manifestacije i pruža savetodavnu, informativnu i stručnu podršku kompanijama i organizacijama i detaljno proučava, analizira i usredsređuje pažnju na goruća pitanja iz oblasti privrede i ekonomije kako u Rusiji, tako i u svetu.

Godišnji plan i program fonda obuhvata događaje od Montevidea do Vladivostoka što omogućava se na jednom mestu okupe lideri svetskog poslovnog miljea, stručnjaci, predstavnici mas-medija, organi vlasti i da se stvore najbolji mogući uslovi za konstruktivan dijalog, razmatranje i promociju novih ideja i projakata, kao i da se pruži pomoć u uspostavljanju društveno-odgovornog poslovanja i realizaciji projekata dobrotvornih fondacija.

U daljem tekstu možete naći kalendar najznačajnijih događaja koji će se održati pod okriljem „Roskongresa“:

 

III ISTOČNI EKONOMSKI FORUM

U skladu sa rasporedom predsednika Ruske Federacije, III Istočni ekonomski forum se održava u periodu od 6. do 7. septembra 2017. godine.

U okviru IEF biće predstavljen čitav niz ruskih i inostranih investicionih projekata koji su pogodni za realizaciju. Autori projekta će istupiti pred potencijalne investitore sa detaljnim prezentacijama koje sadrže finansijske proračune. Investitori će na osnovu ovoga moći da donesu odluku o dodeli sredstava.

Zvaniči sajt događaja: forumvostok.ru

 

MEĐUNARODNI FORUM „RUSKA NEDELJA ENERGETIKE 2017“

U periodu od 4. do 7. oktobra tekuće godine, prema direktivi Vlade Ruske Federacije u Centralnom izložbenom salonu „Manjež“ održaće se Međunarodni forum energetske efikasnosti i razvoja energetike pod nazivom „Ruska nedelja energetike (u daljem tekstu – Forum).

Ovaj poslovni događaj ima za cilj da predoči perspektive ruskog energetskog sektora i naglasi potencijale za uspostavljanje međunarodne saradnje.  Određeno je 6 osnovnih pravaca radnog programa Foruma – razvoj industrije nafte, gasa i uglja, petrohemije, elektroenergetike, kao i energetska efikasnost i povećanje energetske efikasnosti.
Rukovodioci najvećih svetskih energetskih kompanija učestvovaće na ovom forumu.

Zvaniči sajt događaja: rusenergyweek.com

 

VI EVROAZIJSKI FORUM

Učesnici ovog foruma su: ministri Evroazijske ekonomske unije, predstavnici Evropske komisije, gubernatori regiona Ruske Federacije, predstavnici vladajućih i političkih struktura, ambasadori, lideri vodećih korporacija iz zemalja-učesnica Foruma.

Već četvrtu godinu zaredom fond „Roskongres“ istupa u svojstvu organizatora Evroazijskog foruma u saradnji sa asocijacijom „Upoznajmo Evroaziju“.

„Forum u Veroni je kvalitetna diskusiona platforma koja doprinosi razvoju međunarodne saradnje u raznim privrednim granama na celokupnom evroazijskom prostranstvu. Kroz organizaciju zajedničkih projekata mi radimo na učvršćivanju partnerskih odnosa i podržavamo pokrenute inicijative“, naglasio je Aleksandar Stugljev, direktor fonda „Roskongres“.

Dodatne informacije možete dobiti putem telefona i elektronske adrese u nastavku:
Tel:+7 (495) 6404440, (812) 680 0001
Email: cooperation@roscongress.org

 

XIX SVETSKI FESTIVAL OMLADINE I STUDENATA

Predsednik Ruske Federacije, gospodin Vladimir Putin, je 19. januara 2017. godine potpisao ukaz „O pripremi i održavanju XIX Svetskg festivala omladine i studenata“. Festival će se održati u periodu od 14. do 22. oktobra 2017. godine, dok će se centralni segmenti programa realizovati u Olimpijskom parku Soči. Više od 20.000 mladih ljudi iz 150 zemalja sveta će učestvovati na ovom događaju.

Zvaniči sajt manifestacije: www.russia2017.com

 

RUSKI INVESTICIONI FORUM
Ruski investicioni forum je tradicionalna platforma za predstavljanje investicionih i ekonomskih potencijala Rusije.
Forum se održava uz aktivno učešće predsednika Vlade Ruske Federacije, gospodina Dmitrija Medvedeva u periodu od 15. do 16. februara 2018. godine.

Zvaniči sajt događaja: www.rusinvestforum.org

 

PETERBURŠKI MEĐUNARODNI EKONOMSKI FORUM 2018

XXII Peterburški međunarodni ekonomski forum će se održati 24-26. maja 2018. гodine, u skladu sa odlukom predsednika Ruske Federacije.

Prema rečima savetnika predsednika Ruske Federacije, odgovornog sekretara Organizacionog odbora za pripremu i održavanje foruma, gospodina Antona Kobjakova, „Peterburški međunarodni ekonomski forum 2018“ će kao i uvek predstaviti spremnost Rusije za zajednički dijalog sa svetskom poslovnom zajednicom na temu ključnih pitanja globalne ekonomije i finansija.

Zvaniči sajt događaja: forumspb.ru

 

Fond „Roskongres“
Tel/faks: +7 (495)6404440
info@roscongress.org
www.roskongress.org

» povratak na vrh strane