Međunarodni privredni forum grada Čerepovec

Grad Čerepovec (Vologodska oblast, RF) poziva zainteresovana preduzeća na Međunarodni privredni forum koji će se održati u periodu od 13-14. decembra( „Dvorec Metalurgov“, Čerepovec, RF).

„Partnerstvo u sferi proizvodnje“ biće jedna od aktuelnih tema na ovogodišnjem forumu, dok će učesnici i stručnjaci razmatrati kako modele, tako i slučajeve realne saradnje na unutrašnjem i spoljnom tržištu.

Ovaj forum može da bude od posebnog značaja za privrednike koji planiraju da sprovedu u delo investicione projekte za koje se predviđa oslobođenje od dela federalnih nameta u trajanju od 10 godina, zahvaljujući statusu rezidenta TOSER (Teritorija Ubrzanog Društveno-Ekonomskog Razvoja).
Plan i program foruma najavljuje i prezentacije na kojima će se učesnici upoznati sa prednostima ključnih investicionih projekata i informacijom gde se može dobiti iscrpan savet o mogućnostima koje grad nudi poslovanju.

Manifestaciju organizuje Uprava grada Čerepoveca, „Agencija za razvoj grada“, „Agencija za investicionu delatnost Čerepovec“, kompanija koju je osnovao Čerepovec „Severstalj“, a svesrdnu podršku pružiće i Vlada Vologodske oblasti.

„Unapređenje privrede je prioritet za Čerepovec, s obzirom da ovaj grad ima sve preduslove za kvalitetan razvoj industrije i ekonomije. Mi posedujemo i svu infrastrukturu za Industrijski park, a u pripremi su i poreske olakšice za rezidente Teritorije ubrzanog društveno-ekonomskog razvoja”, izjavio je Mihail Ananjin, zamenig gradonačelnika Čerepoveca.

Ove godine će se peti put zaredom održati i konferencija posvećenja pitanjima izgradnje drvenih kuća i preradi drveda „Vologodski dom“. Na forumu će biti aktivna i zona za B2B pregovore gde će kompanije razmotriti mogućnosti saradnje sa srednjim i velikim preduzećima Čerepoveca.
Ceo događaj će upotpuniti i izložba tehnike „Mašinogradnja. Proizvedeno u Čerepovecu“

U svojstvu eksperata su pozvani predstavnici profilnih ministarstava, instituta za podršku i razvoj, trgovinski predstavnici RF u inostranstvu, rukovodioci profilnih udruženja i saveza.

Učešće je besplatno. Kako biste rezervisali svoje mesto potrebno je da se obavezno registrujete na sledećem sajtu.

Plan i program foruma možete preuzeti ovde.

» povratak na vrh strane