Prezentacija turističkog potencijala ruskih regiona na Sajmu turizma 2018

Pozivamo Vas na prezentaciju „Turistički potencijali regiona Ruske Federacije“ koja će se održati u okviru manifestacije „Sajam turizma“ u Beogradu.
Prezentaciju možete pratiti 22. februara 2018. godine sa početkom u 14 časova (Beogradski sajam, hala 4, galerija).

Na programu će biti:
1. Prezentacija novih ruskih turističkih destinacija i partnerskih programa sa naglaskom na glavni fudbalski događaj godine: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018
2. Novi turistički projekat na saveznom nivou -„Carska ruta“ koji ima za cilj da oživi baštinu istorijskih, kulturnih i duhovnih tekovina Rusije, njenih naučnih dostignuća tokom vladavine dinastije Romanovih i podsećanje na najstariju turističku destinaciju „Zlatni prsten“ koja je proslavila 50 godina postojanja.

Učestvuju: predstavnici grada Moskve, Kalinjingradske, Samarske, Kaluške, Vladimirske, Tverske, Moskovske, Jaroslavske, Rostovske i Tjumenske oblasti, Republike Komi, Centra za hodočasnike manastira Svete Trojice Sergijeva Lavra i Državnog muzeja i prirodnog rezervata Šolohov, predstavnici Navijačkog tima u okviru Ruskog centra za nauku i kulturu u Beogradu (Rosssotrudničestvo).

Molimo Vas da se obratite na adresu mice@euroexpo.ru po pitanjima akreditacije novinara i registracije učesnika.

» povratak na vrh strane