EKSPO RUSIJA-SRBIJA 2018

Organizacioni odbor „OAD ZARUBEŽ-EKSPO“ poziva Vas i Vašu firmu da učestvujete na Petoj privrednoj izložbi „EKSPO-RUSIJA SRBIJA 2018“  koja će se održati 14-16. marta 2018. godine u Beogradu, u kongresnom centru hotela «Metropol Palace» sa početkom u 12 časova.

Izložba će se održati uz podršku Međuvladinog srpsko-ruskog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju, granskih ministarstava Rusije, Srbije, Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji, Ambasade Rusije u Srbiji, Ambasade Srbije u Rusiji, Trgovinsko-industrijske komore Rusije, Privredne komore Srbije i Ruskog centra za nauku i kulturu u Srbiji „Ruski dom“.

Cilj izložbe je jačanje trgovinskih veza u duhu bratstva i strateškog partnerstva Srbije i Rusije, uključujući i treće zemlje Jugoistočne Evrope.

Na petoj izložbi će se predstaviti firme iz različitih grana industrije, kao što su: građevinarstvo, energetika, tehnologije za uštedu energije, industrija nafte i gasa, mašinogradnja, metalurgija, vazdušni i železnički saobraćaj, turizam, poljoprivredno-industrijski kompleks, prehrambena industrija, rudarstvo, visokotehnološke i inovativne grane, bankarstvo, telekomunikacije, medicina, farmacija, obrazovanje itd.
U okviru izložbe će biti održan i niz B2B susreta i diskusija, na kojima će biti razmotrene mogućnosti daljeg unapređenja rusko-srpske saradnje.

Dobrodošli!

Više informacija o manifestaciji možete pročitati na ovom linku.

» povratak na vrh strane