VI Regionalni ekonomski forum „Visoke tehnologije u ruskoj industriji“

U periodu od 1. do 3. juna u ruskom gradu Vladimiru, održaće se VI Međuregionalni ekonomski forum pod nazivom „Visoke tehnologije u industriji: Mašinogradnja. Proizvodnja mašina za potrebe prerađivačke industrije.“ Organizator događaja je Uprava Vladimirske oblasti.
Predsednik TIK Ruske Federacije S.N. Katirin je najavio svoje učešće u radu Foruma, a među ostalim učesnicima naći će se i predstavnici Predsedništva i Vlade Ruske Federacije, vodeće kompanije iz oblasti industrije, direktori velikih ruskih kompanija, rukovodioci razvojnih instituta i javnih poslovnih udruženja, pripadnici preduzetničke, naučne i stručne zajednice, ambasadori stranih zemalja, trgovinski predstavnici i delegacije iz drugih država.

Radna tema Foruma će biti automatizacija i robotizacija proizvodnih procesa, štednja i očuvanje resursa, zamena uvoznih proizvoda domaćim ruskim, međuregionalna saradnja i nove tehnologije, razvoj izvoznog potencijala i poboljšanje konkurentnosti ruskih kompanija na svetskom tržištu.

Poslovni program VI Međuregionalnog ekonomskog foruma obuhvatiće kao i svake godine plenarnu sednicu, berzu poslovnih kontakata, tematske diskusije, okrugle stolove, prezentacije, radionice. Mimo radnog vremena Foruma biće otvorena i izložba na kojoj će posetiocima biti prezentovan ekonomski i industrijski potencijal preduzeća Vladimirske oblasti.

Pozivamo Vas da budete gosti našeg Foruma!
Ukoliko se zainteresovani, molimo Vas da pošaljete prijavu Službi za odnose sa klijentima TIK Vladimirske oblasti:

Kontakti:
Tel: + 7(4922) 550055
org@tpp33.ru

» povratak na vrh strane