„Lekoviti, profilaktički i funkcionalni pekarski proizvodi – Hleb je zdravlje“

U periodu od 27. do 28. septembra 2018. godine u Stavropolju održava se Međunarodni kongres „Lekoviti, profilaktički i funkcionalni pekarski proizvodi – Hleb je zdravlje“.
Organizatori manifestacije su Unija pekara i konditera Ruske Federacije (ROSPiK) i Međunarodni savez pekara i konditera (UIBC).

Manifestacija će se održati uz podršku Saveta Federacije RF, Državne dume RF, Ruske akademije nauka, Javne komore Ruske Federacije, Stubova Rusije, Poslovne Rusije i drugih profilnih saveza i udruženja.

Specijalnu podršku događaju će pružiti Svetska organizacija za zdravstvenu zaštitu (VOZ) i Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO).

Danas se smatra da na zdravlje utiče čitav niz društveno-ekonomskih, kulturoloških faktora, te faktora spoljne sredine i tipa ličnosti. Kada govorimo o robi široke potrošnje, preferencije konzumenata su naklonjenije prema proizvodima makrobiotike. Kupci su počeli da pažljivije biraju prehrambene proizvode. U moru velike ponude na prvom mestu se izdvajaju oni proizvodi koji sadrže zdrave sastojke.

Međutim, nivo informisanosti populacije o sastavu proizvoda je veoma nizak. Međunarodni kongres „Lekoviti, preventivni i fukncionalni pekarski proizvodi je usmeren na informisanje širokog auditorijuma o zdravoj hrani, pre svega, među pekarskim proizvodima – hlebu, pecivima, slatkišima.

Više informacija o manifestaciji možete pročitati na sajtu: www.breadbusiness.ru

Osoba za kontakt:
T.V. Nesvetajeva
Tel: + 7 (495) 7555035
nesvetaeva@rospik.ru

» povratak na vrh strane