Poziv za učešće na konferenciji „All-Russian Furniture Summit – 2012” u Sankt Peterburgu

RESTEC u saradnji sa Udruženjem preduzeća drvoprerađivačke industrije i industrije nameštaja i Udruženjem preduzeća industrije nameštaja Severozapada Rusije poziva srpske kompanije na međunarodnu konferenciju profesionalaca iz industrije nameštaja, All-Russian Furniture Summit – 2012″, koja će se održati u Sankt Peterburgu 28. i 29. juna 2012. godine.

Ova konferencija predstavlja međunarodnu platformu koja pruža jedinstvenu priliku za upoznavanje potencijalnih partnera kroz susrete proizvođača, distributera i prodavaca nameštaja, marketing stručnjaka, eksperata za logistiku i sertifikaciju, kao i državnih funkcionera i predstavnika nekomercijalnog sektora.

Konferencija je namenjena top menadžerima, donosiocima odluka, projektantima, šefovima regionalnih udruženja proizvođača nameštaja, predstavnicima maloprodaja i veleprodaja.

Po drugi put među učesnicima će se naći i Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) koja je prepoznala korist ovog vida poslovnog povezivanja.

Krajnji rok za prijavu je četvrtak, 5. jun 2012. godine.

Za više informacija o troškovima registracije i formular za prijavu kontaktirajte Nevenu Jovanović na nevena.jovanovic@siepa.gov.rs ili 011 3398 510.

» povratak na vrh strane