Poziv za učešće na Kazanskom poljoprivrednom i privrednom sajmu „Povolški agrarni forum“

U okviru prezentacije regiona Ruske Federacije u Srbiji, dobijen je poziv za učešće predstavnika agrarnog i privrednog sektora Srbije na Kazanskom poljoprivrednom i privrednom sajmu ( „Povolški agrarni forum“ ) koji će se održati u gradu Kazanj, Republika Tatarstan, Ruska Federacija, u periodu 24.-26.10.2012. Sajam je međunarodnog karaktera i poznat je po velikom broju renomiranih učesnika, kako iz Rusije tako i iz inostranstva.

Pozivaju se svi zainteresovani da razmotre mogućnost učešća na navedenom Sajmu u sastavu delegacije iz Srbije, čime bi doprineli potpunijem predstavljanju potencijala naše zemlje, time ujedno i promovišući sebe. Svakako, predstojeći Sajam je i savršena prilika za pronalaženje potencijalnih partnera, no i uz to, biće organizovan i susret naše delegacije sa predstavnicima Asocijacije privrednika malog i srednjeg biznisa Republike Tatastan, sa kojom Asocijacija privrednika malog i srednjeg biznisa „Rusija“ iz Srbije ima potpisan ugovor o saradnji.

Učestvovanje na Sajmu je moguće u vidu kolektivnog predstavljanja odnosno izložbe, ali isto tako postoji i mogućnost individualnog izlaganja. Uz to, nudi se i opcija posećivanja Sajma bez obaveze učešća. Stoga je potrebno, ukoliko ste zainteresovani za bilo koju od navedenih opcija, da se obratite organizatoru posete naše delagacije, Asocijaciji privrednika malog i srednjeg biznisa „Rusija“, na e-mail adresu associationrussia.serbia@gmail.com, najkasnije 20.08.2012., u cilju dobijanja detaljnijih informacija u vezi sa učešćem ili posetom Sajmu (uslovi učešća, cene, rokovi i sl.).

Pozivno pismo Mariane Viktorovne Mladenović, direktorke Asocijacije privrednika malog i srednjeg biznisa “Rusija”, možete pogledati ovde.

 

» povratak na vrh strane