Međunarodna izložba “Hoteli. Opremanje i tehnologije”

Obaveštavamo sve zainteresovane da se od 25. do 28. septembra 2012. godine održava međunarodna izložba “Hoteli. Opremanje i tehnologije”, u Moskvi (Međunarodni izložbeni centar Krokus ekspo), pod pokroviteljstvom TIK RF.

Na izložbi će biti razmatrane sledeće teme: opremanje i usluge hotela, upravljanje i konsalting, kadrovi, nameštaj, enterijer, dizajn, građevinski materijali, osvetljenje i elektrotehnička oprema, uniforme, servis i sanitarni inventar, oprema za restorane. U okviru izložbe biće održana prezentacija investicionih projekata i turističko-rekreativnih objekata “Investicioni projekti regiona Rusije”, kao i forumi: “Obuka. Personal. Karijera”, “Čistoća. Komfor. Udobnost”, „Projektovanje i dizajn“, „Galerija hotelskih soba“ i konferencije: „Državno-privatno partnerstvo u hotelijerstvu. Masivni međunarodni događaji: od stvaranja infrastrukture do korišćenja nasleđa“ i „Inovacione hotelske koncepcije: apartmani, hosteli, biznis-hoteli, SPA i dizajn-hoteli – iskustvo nemačkih arhitekata i inženjera u Rusiji i svetu“.

Izložba obuhvata i program obuke, biznis seminare i konsultacije, takmičenja na različite teme, kao i raznovrsne prezentacije.

Izložbu zvanično podržavaju Federalna agencija za turizam (Rosturizm), Komitet za turizam i ugostiteljstvo Moskve, Ruski savez turizma, Unija restoratera i hotelijera, a organizator je kompanija „Pir Grup“ (125124, Moskva, 3. ul. Jamskog polja 2/13;
tel: +7(495) 637 9440, faks: +7(495) 637 9440, 257 3806, e-mail: hotel@pir.ru).

Detaljne informacije o izložbi i načinu prijavljivanja za učešće možete pronaći na sajtu: www.hotel.pir.ru.

» povratak na vrh strane