Forum “Industrija nafte i gasa” i 11. izložba “Cevovodni sistemi. Izgradnja, održavanje, remont”

Obaveštavamo sve zainteresovane da se od 27. do 29. novembra 2012. godine održavaju forum “Industrija nafte i gasa” i 11. ruska izložba sa međunarodnim učešćem “Cevovodni sistemi. Izgradnja, održavanje, remont”, u Moskvi (Sveruski izložbeni centar, VVC), pod pokroviteljstvom TIK RF.

U okviru Foruma biće razmatrane sledeće teme:

  • naftni i gasni potencijal Rusije;
  • ruska industrija – industriji nafte i gasa;
  • petrohemija.

Izložba će obuhvatiti:

  • glavne, tehnološke i unutrašnje cevovode;
  • komunalne i cevovode za distribuciju gasa.

 

U okviru foruma i izložbe biće održane i naučno-tehničke konferencije „Savremene tehnologije izgradnje i remonta cevovoda“ i „Strategija i problemi razvoja naftno-gasnog kompleksa evropskih reona Rusije danas“, a neke od tema koje će biti zastupljene su: zakonodavna i normativna osnova cevovodnog transporta, alternativni vidovi prenosa energije, inovacione tehnologije u izgradnji cevovoda, kontrola kvaliteta i tehnička dijagnostika, zaštita cevovoda od korozije, cevi i proizvodnja cevi, ventili, pumpe i kompresori, industrijska i ekološka bezbednost cevovodnog transporta, itd.

Izložbu zvanično podržava Komitet za energetiku Državne dume RF, a organizatori su izložbeni kompleks „Industrija i građevina“ (Tel/faks: +8(499)760-2786, +8(499)760-2815, e-mail: expoprom@rambler.ru, bild@bk.ru) i kompanija „Ekspobroker“ (Tel/faks: +8(499)602-189, +8(499)760-3161, e-mail: info@expobroker.ru).

Detaljne informacije o forumu i načinu prijavljivanja za učešće možete pronaći na sajtu: www.expobroker.ru, a informacije o izložbi na sajtu: www.trubosystem.ru.

» povratak na vrh strane