IV Sveruski izložbeni forum GOSZAKAZ 2013

Obaveštavamo Vas da će se u periodu od 3. do 5. aprila 2013. godine, u glavnom gradu Ruske Federacije – Moskvi, održati IX Sveruski izložbeni forum pod nazivom „GOSZAKAZ 2013“.

Tematika ovogodišnjeg foruma obuhvata pitanja iz oblasti razvoja ličnog biznisa, malog i srednjeg preduzetništva, otvaranja konkursa javnih nabavki, razmatranje principa konkurentnosti, konsolidacija državnih zakona sa statutima pravnih lica i pre svega razmena iskustava i mišljenja među predstavnicima državne vlasti i privrednih subjekata.

Forum, uz zvaničku podršku najviših državnih institucija, organizuje Moskovsko udruženje preduzetnika na teritoriji izložbenog prostora KROKUS-EXPO.

Program predviđa i takmičarski program, a tema ovogodišnjeg konkursa će biti „Najbolji dobavljač robe i usluga za potrebe državnih i opštinskih jedinica za 2012. godinu“.

S obzirom da će dešavanje uključivati i izložbeni deo, posetioci mogu da posete štandove na kojima će izlagači demonstrirati nove tehnološke i inovacione projekte na regionalnom nivou.

Više informacija o forumu možete dobiti putem maila info@forum-goszakaz.ru ili sajta www.forum-goszakaz.ru

 

» povratak na vrh strane