VII Međunarodni sajam vending automata, eletronskih aparata i tehnologije VENDEXPO 2013

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da posetite VII po redu Međunarodni sajam vending automata, eletronskih aparata i tehnologije VENDEXPO 2013. Sajam će se održavati u periodu od 20. do 22. marta 2013. godine u izložbenom prostoru Centralnog sajamskog kompleksa Ekspocentar, paviljon 5.

Na ovogodišnjem susretu, demonstriraće se nove tehnologije i oprema u oblasti automatizovane trgovine i domenu prometa prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, izlaganje automat mašina i uređaja  za različite namene. Između ostalog, na sajmu možete pogledati najnovije modele fotokabina, automata za vodu, filtera i njima kompatibilne rezervne delove i uređaje za održavanje i čišćenje.

Sajamski program predviđa Okrugli sto na kome će se razmatrati ciljevi razvoja vending biznisa, treninge i obuke za efikasnu implementaciju poslovnih strategija i seminare na kojima će biti dostupna predavanja o pravilima pozicioniranja na tržište i privlačenju novih klijenata.

U svojstvu zvaničnih partnera organizacije ove manifestacije, istupiće Nacionalna asocijacija za segment automatizovane trgovine, Udruženje proizvođača čaja i kafe Ruske Federacije, Evropsko Udruženje za vending i Javna organizacija malog i srednjeg preduzetništva Ruske Federacije.

Detaljnu informaciju možete pronaći na internet stranici organizatora sajma www.vendingexpo.ru

» povratak na vrh strane