CONFASHION – KONDITORSKA MODA

CONFASHION – KONDITORSKA MODA
Ul. Tehničeskaja 16, 410010 Saratov
Ruska Federacija
Telefon: + 7(8452) 649024
Faks: +7 (8452) 558202
www.confashion.ru

 

Kratak opis delatnosti:

Rusko tržište robe široke potrošnje je početkom 2003. godine postalo bogatije za nov brend – „CONFASHION“ od engleske kovanice „Confectionary Fashion” („Konditorska moda”). Poslastice pod ovim brendom su jako brzo osvojile simpatije kako najmlađih, tako i odraslih potrošača.

U februaru 2003. su sve proizvodne linije puštene u rad, a već na pri kraju prve godine rada – kompanija je u potpunosti obnovila svoj portfolio, razvila i uvela na tržište stotine novih proizvoda.

Neodoljive čokolade, bombone i biskviti postali su potpuno dostupni svim svojim vernim obožavaocima.

Filozofija brenda „CONFASHION“ se sastoji u harmonizaciji kvalitetnih proizvoda, jedinstvenih dizajnerskih rešenja i naprednih tehnologija. Imajući u vidu rezultate opsežnog istraživanja tržišta, uspeli smo da prepoznamo potrebe potrošača i vredno radimo na kupovini nove opreme, dizajniranju ambalaže i plasiranju naših poslastica.

U okviru preduzeća (2,5 ha) nalaze se dva industrijska objekta sa ukupno sedam pogona, upravna zgrada, skladište gotovih proizvoda, skladište sirovina i materijala, kotlarnica i radionica za servis i održavanje voznog parka.

Zahvaljujući velikim proizvodnim kapacitetima, danas proizvodimo 20 vrsta slatkiša:

  • čajni keks
  • krekeri
  • mlečna i voćna karamela
  • trde, čokoladne i penaste bombone
  • praline
  • bombonjere
  • obični vafl i vafl sa voćnim filom

Prezentaciju preduzeća možete preuzeti ovde.

 

Poslovna ponuda:

„CONFASHION“ želi da uspostavi dugoročnu saradnju sa pouzdanim partnerima na teritoriji Republike Srbije i Crne Gore u domenu prodaje i distribucije svojih slatkih proizvoda.

» povratak na vrh strane