Gasprom Salavatska Hemijska Fabrika

Otvoreno akcionarsko društvo „Gasprom Salavatska Hemijska Fabrika“ (ОАО «СХЗ»)
Molodogvardejcev, br.30
453256  Salavat
Republika Baškortostan
Ruska Federacija
Tel: +7 (3476) 392016
Fax: +7 (3476) 396334
snos@snos.ru
www.gpns.ru

 

 

Kratak opis delatnosti:

Kompanija „Salavatska Hemijska Fabrika“, osnovana 1948. godine, predstavlja jedan od glavnih centara naftne i hemijske industrije u Rusiji. Asortiman proizvodnog programa broji više od 140 jedinica a od toga – oko 70 jedinica osnovne proizvodne delatnosti.

Kvalitet proizvoda je u skladu sa svetskim standardima, što je i potvrđeno prestižnim nagradama, kako na ruskim, tako i na inostranim izložbama. Ova hemijska fabrika je jedna od retkih koji poseduje međunarodne sertifikate u oblasti kvaliteta i ekološke bezbednosti ISO 90001 i 14001, što daje ovom preduzeću dodatne prednosti pri zaključivanju ugovora i sklapanju saradnje sa potencijalnim partnerima.

Svaka partija proizvedenog naimenovanja prolazi kontrolu po svim parametrima i u skladu je sa normama i regulativama. Laboratorija je opremljena najsavremenijom opremom, koja omogućava temeljnu kontrolu kvaliteta.

Preduzeće poseduje svoje prostorije za skladištenje i puteve namenjene sopstvenim potrebama.

Više od trećine njihovih proizvoda je predviđeno za izvoz inostranim klijentima na teritoriju Zapadne Evrope (Velika Britanija), SAD-a, Kine, Finske itd.

Proizvodni program uključuje razne naftne derivate i ostale hemijske supstance kao: benzin, dizel-gorivo, kerozin, polietilen, zapaljivi gasovi, toluen, karbamid, polistirol, butileni, inhibitori korozije, silika gelovi, elementarni sumpor, plastične mase i aktivne supstance.

 

 

Poslovna ponuda:

Salavatska Hemijska Fabrika za potrebe plasmana na inostrano tržište proizvodi tehnički dimetilamin u skladu sa standardom GOST 9967-74. Karakteristike ovog proizvoda su sledeće: Udeo dimetilamina, ne više – 99,2 %; udeo monometilamina – 0,3%; udeo trimetilamina – 0.3%; udeo amonijaka – odsustvo; udeo vode – 0,2%.

» povratak na vrh strane