Holding Tehnologija metala

TEHNOLOGIJA METALA
Ul. Lenjinskij prospekt br. 121/1, 119571 Moskva
Ruska Federacija
Tel : +8 (495) 7810616
Faks :+8 (495) 7810615
info@tmet.ru
www.tmet.ru

 

Kratak opis delatnosti :

Holding „Tehnologija metala“ je pod svojim okriljem objedinio kompanije koje posluju u oblasti mašinogradnje, elektrotehnike, metalurgije, proizvodnje kablova i prateće opreme i na taj način stvorio idealne uslove za dostizanje visokih poslovnih ciljeva, modernizaciju proizvodnje i status ozbiljnog kandidata za dobijanje svih ključnih projekata.

Koncern „Intersvar“ – Osnovnu delatnost ovog koncerna predstavljaju razvoj i unapređenje tehnologije varenja u oblasti niskogradnje. Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, stručnom kadru i inovativnim rešenjima, koncern „Intersvar“ zauzima vodeću poziciju na tržištu Ruske Federacije u oblasti mašinogradnje.

Koncern „ Tehnokabel“- Jedan od najvećih proizvođača kablova i žica u Rusiji, osnovan daleke 1964., uspešno posluje na ruskom tržištu i dugi niz godina ostvaruje visok profit.

Koncern „Geofizika“ – Primarni cilj ovog preduzeća iz oblasti energetike je projektovanje, razvoj, proizvodnja i prodaja mehanizacije ruskim preduzećima i stranim kompanijama. U sklopu koncerna se nalaze i laboratorije za ispitivanje sirovina i livnice metala.

Holding „Tehnologija metala“ je uspostavio tesnu saradnju sa mnogobrojnim ruskim i međunarodnim kompanijama. Na taj način je sebi obezbedio izuzetne reference, koje predstavljaju dokaz stabilnog poslovanja i kvaliteta konačnog proizvoda.

Detaljnu informaciju o kompanijama koje ulaze u sastav holdinga možete pronaći ovde.

 

Poslovna ponuda :

Holding „ Tehnologija metala“ želi da uspostavi saradnju sa državnim institucijama i privatnim kompanijama na teritoriji Srbije i Crne Gore u oblasti izgradnje pruga, gasovoda, naftovoda i rekonstrukcije i održavanja nalazišta nafte i gasa.

» povratak na vrh strane