Kamišinska fabrika za proizvodnju alata

Kamišinska fabrika za proizvodnju alata
Promzona, 403882 Kamišin-12
Volgogradska oblast, Ruska Federacija
Tel./Faks: (84457) 57 000
kamtools@kzsmi.ru
www.kzsmi.ru

 

Kratak opis delatnosti:

Kamišinska fabrika za proizvodnju ručnog alata je osnovana daleke 1970. godine i sa punim pravom se može uvrstiti u vodeća preduzeća na ruskom tržištu u proizvodnji pribora i instrumenata neophodnih za obavljanje različitih manuelnih radova. Osnovni zadaci na kojima neumorno rade menadžeri i stručnjaci ove fabrike su uvođenje savremenih tehnologija, proširivanje asortimana, poboljšanje kvaliteta proizvoda i brzo prilagođavanje potrebama tržišta.

Glavno pravilo koje predstavlja temelj politike kvaliteta Kamišinske fabrike je zadovoljavanje potreba potrošača i praćenje savremenih tendencija na tržištu ručnog alata.

Sistem upravljanja kvalitetom je od 2010. godine u skladu sa međunarodnim standardom ISO 9001-2008.

Izuzetne reference i bogata tradicija predstavljaju jake razloge zašto je upravo Kamišinska fabrika za proizvodnju alata 2010. godine postala pobednik konkursa “100 najboljih proizvoda Rusije”.

Naše preduzeće je priznati i poznati lider na ruskom tržištu u proizvodnji izdržljivog, kvalitetnog i modernog ručnog alata.

Podrobnije informacije o proizvodnom asoprtimanu sa tehničkom specifikacijom možete pronaći u katalogu na engleskom jeziku.

 

Poslovna ponuda:

Kamišinska fabrika za proizvodnju ručnog alata želi da snabdeva svojim proizvodima preduzeća iz oblasti naftne industrije i elektroenergetike na teritoriji Republike Srbije.

» povratak na vrh strane