Kompanija Alijansa transportnih kompanija iz Moskve

Kompanija Alijansa transportnih kompanija
Ul. III Krasnoseljski pereulok br. 21/2
107078 Moskva
Rusija
Tel/faks: +7 (495) 6401996
info@atk-tk.ru
www.atk-tk.ru
, www.kcstl.ru

 

 

Kratak opis delatnosti:

Kompanija Alijansa transportnih kompanija nudi usluge prevoza robe u Rusiji i izvan nje. Naši dugogodišnji prijateljski odnosi sa partnerima omogućuju nam da rešimo sve zadatke koji se tiču dostave robe širom sveta. Prilikom primanja narudžbine preuzimamo svu odgovornost za očuvanje celovitosti robe i blagovremenu dostavu.

Takođe, pružamo svojim klijentima rešenja za sve probleme koji mogu da nastanu u procesu prevoza robe – od sastavljanja specijalnih dozvola i saglasnosti, do carinjenja i osiguranja robe. Pažljivo planiramo plan i putanju svake dostave, dogovaramo je sa klijentom i neprekidno kontrolišemo sve etape prevoza. Dostavljamo robu železničkim, drumskim, vazdušnim, morskim i rečnim putevima, različitim vidovima prevoza, organizujemo prevoz „od vrata do vrata“. Trudimo se da ispunimo želje klijenata – naši radnici razrađuju optimalne varijante prevoza, koje štede njihovo vreme i novac. Prevoz robe odvija se u skladu sa strogim ruskim i međunarodnim standardima. Za stalne klijente naše kompanije obezbeđujemo popuste na cene usluga.

Naša kompanija pomaže poslovnim ljudima da uspostave odnose sa klijentima širom sveta: mi pronalazimo trgovačkog partnera i dostavljamo robu na željenu adresu, koristeći saobraćajne trase za uvozno-izvozne poslove. Neprekidan razvoj naše kompanije omogućio nam je da možemo da prevozimo robu širom sveta, sa garancijom dostave.

 

 

Poslovna ponuda:

Ukoliko želite da obezbedite siguran i blagovremen transport vaše robe, stojimo vam na raspolaganju.

» povratak na vrh strane