Kompanija Cimljanska vina – Proizvođač prvog ruskog penušavog vina

Kompanija Cimljanska vina
Ul. Lazo 1
347320 Cimljansk, Rusija
export@vinoigristoe.ru
www.vinoigristoe.ru

 

Kratak opis delatnosti:

Kompanija Cimljanska vina je proizvođač prvog ruskog penušavog vina (iz 1786. godine), koje se služilo na carskom dvoru i bilo omiljeno penušavo vino ruskog pesnika Puškina. Danas kompanija spada u tri najveća proizvođača šampanjskih i penušavih vina u Ruskoj Federaciji, a trgovačka marka „Cimljansko“ asocira kupce u Rusiji pre svega na kvalitet, što nije čudno, s obzirom da za proizvodnju našeg vina koristimo sirovine iz sopstvenih vinograda koji se nalaze u zoni najsevernije produkcije vina u svetu.

2011. godine Cimljanska vina dobila su srebrnu medalju na Londonskoj međunarodnoj izložbi vina i postala prvo rusko vino koje je dobilo tako visoko priznanje u istoriji učešća na sličnim takmičenjima. Međunarodno priznanje i modernizacija proizvodnje, koja je dovela do povećanja njenog obima, omogućili su kompaniji da nastupi i na inostranim tržištima. Kompanija ima u planu da postane ne samo lider u izvozu ruskog vina (za ovu godinu je planirana isporuka od 300 000 flaša), već i predvodnik trenda ruskih vina. Mi želimo da Rusija bude poznata ne samo po votki, već i po proizvodnji vina. Jedan od naših osnovnih zadataka je da damo mogućnost stranim potrošačima da probaju kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni. Već smo učvrstili trgovinske odnose sa zemljama kao što su Kazahstan, Ukrajina, Estonija, Abhazija.

 

Poslovna ponuda:

Naša kompanija želi da promoviše svoje proizvode u zemljama zapadnog Balkana, u vidu organizacije poslovnih susreta i aktivnosti usmerenih na povećanje prepoznatljivosti trgovačke marke, otvorenih degustacija u krugovima uvoznika, informisanja zainteresovanih kompanija i lica o našoj kompaniji, kao izvoznika penušavih vina.

» povratak na vrh strane