Kompanija Innovations.Business.Travel.

Kompanija Innovations.Business.Travel.
Ul. Maršala Ribalko br. 2
123060 Moskva
Rusija
Tel: +7 (495) 7752662, (968) 6426236
info@i-b.travel
www.i-b.travel

 

Kratak opis delatnosti:

Kompanija Innovations.Business.Travel. (I.B.T.) pruža čitav kompleks usluga u oblasti poslovnog i individualnog turizma. Poslovanje na tržištu B2B je, pre svega, inovacioni pristup rešenju poslovnih zadataka kompanija naših klijenata. Turoperater I.B.T. je član Moskovske asocijacije preduzetnika i član Bugarsko-ruske trgovinsko-industrijske komore, a rad kompanije podržava TIK RF. Kompanija je realizovala različite projekte, između ostalih i organizaciju putovanja lidera ruskih poslovnih krugova na Forum BRIKS, prijem mnogobrojnih stranih delegacija, poslovne susrete različitih nivoa, itd.

Kompanija pruža sledeće usluge: organizaciju i održavanje poslovnih putovanja, konferencija, seminara, susreta i korporativnih događaja u Rusiji i inostranstvu, posete sajmovima, rezervacije hotela i stanova, rezervacije putnih karata, planiranje maršruta, organizaciju transfera i prevoza, predavanje dokumenata za vize u konzulate ambasada stranih zemalja, organizacije ekskurzija i turističkih poseta, prijem stranih građana i delegacija, pomoć pri kupovini nekretnina u inostranstvu.

Saradnja sa nama obezbediće vam maksimalne rezultate i optimizaciju troškova poslovnih putovanja, zahvaljujući direktnim ugovorima koje imamo sa hotelima i prevoznicima. U svom radu koristimo najnovije tehnologije i inovativni pristup i rukovodimo se principima: jasnoća i efikasnost, poštenje i pouzdanost, tačnost i uzajamno korisna saradnja.

 

Poslovna ponuda:

Kompanija I.B.T. nudi širok spektar usluga u oblasti poslovnog i individualnog turizma zainteresovanim klijentima.

» povratak na vrh strane