Kompanija KNT Group

FABRIKA ZA PROIZVODNJU KATALIZATORA STERLITAMAK
Ul. Tehničeskaja br. 32, 453110 Sterlitamak
Republika Baškortostan (Baškirija)
Tel/faks: +7(3473) 216309; +7(3473) 216308
scp@kntgroup.ru

www.kntgroup.ru

SPECIJALIZOVANI HEMIJSKI ZAVOD ZA PROIZVODNJU KATALIZATORA
Ul. Levij bereg br. 6, 453203 Išimbaj
Republika Baškortostan (Baškirija)
Tel/faks: +7(3479) 422717
ishzk@kntgroup.ru

www.kntgroup.ru

 

Kratak opis delatnosti:

Kompanija „KNT Group“ je najveći proizvođač katalizatora na teritoriji Ruske Federacije i u njen sastav ulaze:

  • Fabrika katalizatora u gradu Sterlitamak
  • Specijalizovani zavod za proizvodnju katalizatora u gradu Išimbaj

Na teritoriji Specijalizovanog zavoda za proizvodnju katalizatora u gradu Išimbaj, daleke 1936. godine, je bila izgrađena prva rafinerija nafte, ne samo u Baškiriji, nego i na teritoriji čitave istočne Rusije.

Delatnost ove rafinerije se proširuje već 1975. godine kada se uvode 3 nove linije za proizvodnju katalizatora adsorbenata i zeolita, da bi 1985. godine proizvodnja zeolita postala njen primarni zadatak. Zahvaljujući nabavci kvalitetnih proizvodnih linija i laboratorijske opreme iz Danske i Japana 1992. godine, proizvodnom asortimanu se priključuju nove vrste katalizatora.

Uz pomoć mašina najviše kategorije u stanju smo da proizvedemo robu vrhunskog kvaliteta koja zadovoljava najstrože svetske standarde.

U prethodnoj deceniji, ova dva zavoda su postala vlasništvo kompanije „KNT Group“, koja je značajno modernizovala njihove proizvodne pogone i opremila naučne laboratorije najsavremenijim uređajima i instrumentima.

Danas sa pravom možemo reći da „KNT Group“ plasira proizvode koji su po svojim karakteristikama u potpunosti konkurentni sa proizvodima vodećih svetskih kompanija koje posluju u ovom segmentu privrede.

Listu proizvodnog asortimana na engleskom jeziku možete preuzeti ovde.

 

Poslovna ponuda:

Kompanija „KNT Group“ želi da uspostavi saradnju sa privrednicima na teritoriji Srbije i Balkana, radi proširivanja mreže svojih klijenata i pružanja stručne pomoći i usluga.

» povratak na vrh strane