Kompanija KTC Metalokonstrukcija

OAD KTC METALOKONSTRUKCIJA
Ul. Moskovskoe šose br. 22B, 432042 Uljanovsk
Ruska Federacija
Tel: (8422) 407103
info@ktc.ru
www.ktc.ru

 

Kratak opis delatnosti:

Otvoreno akcionarsko društvo „KTC“ je lider na tržištu u oblasti izrade građevinske armature i metalnih komponenti, među kojima se izdvajaju toplo pocinkovane čelične konstrukcije, namenjene izgradnji puteva i železničkih pruga. Takođe, u proizvodni program preduzeća „Metalokonstrukcija“ ulazi širok spektar ograda, barijera, nosača, bandera, podupirača i ostale opreme koja nalazi svoju primenu u segmentu niskogradnje.

Metodom toplog cinkovanja se nanosi specijalan antikorozivni zaštini sloj, koji obezbeđuje njihovim proizvodima dodatnu pouzdanost i dugotrajnost. Imajući u vidu garanciju od 15 godina koja pokriva komponente tretirane navedenom metodom, kompanija „KTC Metalokonsrukcija“ je osvojila zavidnu poziciju u okviru metaloprerađivačke industrije i stekla poverenje mnogobrojnih klijenata.

Zahvaljujući opremi poslednje generacije, usklađenosti sa najstrožim standardima i timu posvećenih profesionalaca, preduzeće „KTC Metalokonstrukcija“ beleži uspešne rezultate u svojoj sferi poslovanja već dugi niz godina.

Kratak opis kompanije i njihovog proizvodnog asortimana na egleskom i ruskom jeziku možete pročitati i preuzeti ovde.

Poslovna ponuda:

Preduzeće „KTC Metalokonstrukcija“ traži pouzdane partnere u oblasti izgradnje puteva i železničkih pruga na teritoriji Republike Srbije i Republike Crne Gore.

 

Kontakt osoba za rad sa inostranim partnerima:

Korotin Aleksandr Viktorovič
Tel: + 7(8422) 407133
E-mail: kav@ktc.ru

» povratak na vrh strane