Kompanija KURGAN SERVIS

Kompanija KURGAN SERVIS
www.kurganservis.ru

 

Kratak opis delatnosti: Kompanija Kurgan servis 15 godina posluje na ruskom tržištu proizvodnje mašina za izgradnju puteva, komunalnih i poljoprivrednih mašina, a specijalizovana je za isporuku, servisiranje i remont specijalnih vozila domaće i inostrane proizvodnje (minitraktora, miniviljuškara), koja se koriste u izgradnji puteva, poljoprivredi i komunalnim poslovima.

RTI-Mikron je proizvodno preduzeće povezano sa Kurgan servisom koje proizvodi dodatke za specijalna vozila različitih namena, prilagođene proizvodima vodećih stranih proizvođača (Bobcat, Komatsu, Mustang, New Holland, TSM, Case, Doosan, Logust). Proizvodne mogućnosti, iskustvo i kvalifikacija zaposlenih u preduzeću omogućuju proizvodnju veoma složenih mašina.

Poslovna ponuda: Ruskoj industriji neophodni su minitraktori sa motorima od 15 do 25 konjskih snaga. Proizvodnja traktora ove kategorije u Rusiji je praktično prestala, što je dovelo do nedostatka traktora na tržištu i neprestanog povećanja potrebe za minitraktorima. Zbog toga, Kurgan-Servis i RTI-Mikron predlažu svim zainteresovanim kompanijama u Srbiji i Crnoj Gori da organizuju isporuku minitraktora u Rusiju u bilo kojoj komercijalnoj formi (industrijski skup, otvaranje zajedničkog preduzeća), sa proizvodnjom u gradu Kurganu i trgovačkim centrom u Moskvi. Očekivani program isporuke/proizvodnje/prodaje je 100 minitraktora mesečno.

» povratak na vrh strane