Kompanija Volga Dnjepr Tehniks

Volga Dnjepr Tehniks
Ul. Aviacionaja 8, 141400 Himki
Moskva, Rusija
Tel: +7(495) 7377339
Faks: +7(495) 7378286
vdt@vd-technics.com

www.vd-technics.com

 

Kratak opis delatnosti:

Kompanija ”Volga Dnjepr Tehniks” (VDT), članica holdinga ”Volga Dnjepr” pruža usluge servisiranja i održavanja vazduhoplovne tehnike ruske ili inostrane proizvodnje. U cilju centralizacije i bolje organizacije poslovanja holdinga, 2008. godine je osnovana kompanija ”Volga Dnjepr Tehniks” sa sedištem u Moskvi.

VDT je zastupljena u tri regiona:

  • U Rusiji: Moskva – tehnička podrška i održavanje aviona tipa Boeing 747, Boeing 737, Airbus A320 na teritoriji tri moskovska aerodroma (Šeremetnjevo, Domodedovo, Vnukovo). Krasnojarsk – sertifikovana stanica za tehnički nadzor i održavanje letelica tipa B747. Uljanovsk – raspolaže dugogodišnjim iskustvom u oblasti održavanja letelica tipa An-124 i IL-76.

Kompanija VDT je jedna od prvih rezidenata Posebne ekonomske zone na teritoriji aerodroma Uljanovsk – Vostočnij.

  • U Evropi: Lajpcig – servis i održavanje letelica tioa Boeing 747 na teritoriji aerodroma Lajpcig. Frankfurt na Majni – sertifikovana stanica za tehnički nadzor i održavanje letelica tipa B747.
  • U Ujedinjenim Arapskim Emiratima: Šardža – pružanje usluga u oblasti održavanja i servisiranja aviona ruske i strane proizvodnje. Fudžejra – servis i održavanje letelica tipa B747 kao i pružanje propratnih usluga.

 Prednosti kompanije VDT:

  • Sertifikovane stanice za održavanje i servis na teritoriji 9 svetskih aerodroma su opremljene najsavremenijom opremom i upošljavaju visoko kvalifikovano tehničko osoblje
  • Razgranata mreža dobavljača rezervnih delova i repro-materijala. Logistika i skladište na stanicama za održavanje i servisiranje vazduhoplovne tehnike
  • Usredsređenost na potrebe klijenata
  • Pružanje usluga u režimu 24/7/365

 

Poslovna ponuda:

Kompanija ”Volga Dnjepr Tehniks” želi da uspostavi dugoročnu saradnju sa potencijalnim poslovnim partnerima i predstavi sistem svojih usluga u oblasti tehničkog održavanja i servisiranja vazduhoplovne tehnike.

Detaljniju informaciju o kompaniji ”Volga Dnjepr Tehniks” možete pročitati u prezentaciji na engleskom jeziku.

» povratak na vrh strane