Kompanija ZAVOD TRUD iz Nižnjeg Novgoroda

Kompanija Zavod Trud
Ul. Larina 18
603152 Nižnji Novgorod, Rusija
Tel: (831) 466 81 81
www.luidor.ru
pr@zavod-trud.ru

 

Kratak opis delatnosti:

Grupa kompanija Luidor nalazi se u Ruskoj Federaciji, u gradu Nižnji Novgorod i već drugu deceniju se nalazi među liderima na tržištu prevoznih sredstava proizvođača GAZ, TOYOTA, OPEL, CHEVROLET, VOLKSWAGEN, MERCEDES, čiji je zvanični distributer.

U Grupu kompanija Luidor spada i kompanija Zavod Trud, preduzeće koje se bavi proizvodnjom opreme od metala za potrebe mnogih industrijskih grana. Dugogodišnje iskustvo u radu, bogata istorija i tradicija, kao i izuzetan proizvodni potencijal, napredne tehnologije i kvalifikovani saradnici čine kompaniju Zavod Trud liderom u svojoj oblasti.

U uslovima stupanja Rusije u STO i lokalizacije strane proizvodnje automobilskih delova, zainteresovani smo da na mestu naše ćerke kompanije Zavod Trud osnujemo zajedničko preduzeće sa zainteresovanim partnerima iz srbije i Crne Gore. Nudimo kompletnu tehničku infrastrukturu:

  • ukupna površina teritorije za proizvodnju iznosi 3,4 ha, uključujući zgradu površine 1 ha, skladište površine 600 m2 i upravnu zgradu površine 4500 m2;
  • dve transformatorske podstanice kapaciteta 4000 kVA;
  • automatski gasni kotao sa uvoznom opremom, kapaciteta 4,8 MW;
  • kompresorsku stanicu, koja obezbeđuje proizvodnju kompresovanog vazduha;
  • sopstvena baza instrumenata sa opremom za rezanje metala za proizvodnju oblikovanog pribora;
  • kovačnica;
  • galvanizacija (nanošenje nikla, cinka, bronze, oksidacija) – sopstvene prostorije za obradu otpada i deponija za čuvanje otpada;
  • komora za farbanje.

Kompanija Zavod Trud nalazi se na trasi М7 Moskva – Kazan i ima dobre prilazne puteve. Ukoliko ste zainteresovani za naš predlog saradnje, spremni smo da razmotrimo i mogućnost promene trenutne specijalnosti našeg preduzeća.

Prezentaciju kompanije Zavod Trud i predlog saradnje možete pogledati ovde.

 

 

Poslovna ponuda:

Kompanija Zavod Trud želi da osnuje zajedničko preduzeće sa zainteresovanim partnerima iz Srbije i Crne Gore, na našoj lokaciji u Rusiji. Pozivamo sve zainteresovane proizvođače da pokrenu proizvodnju u Rusiji i donesu svoju tehnologiju i proizvode u našu fabriku.

» povratak na vrh strane