Holding Optikenergo

Holding ”Optikenergo”
Ul. Stroiteljnaja br. 3, 430026 Saransk
Republika Mordovija, Ruska Federacija
Tel/Fax: + 7 (8342) 297130
info@opticenergo.ru
www.opticenergo.ru

 

Kratak opis delatnosti:

Holding ”Optikenergo” u svoj sastav ubraja 11 nezavisnih preduzeća među kojima se nalaze fabrike za industrijsku proizvodnju optičkih kablova, žica, vodova i propratnih komponenti za telefonske linije i elektroenergetske vodove.

  • ”Saranskkabel-Optika” – preduzeće za proizvodnju svih vrsta fiber optičkih kablova namenjenih za uspostavljanje sistema dugolinijskog telekomunikacionog saobraćaja i telekomunikacionih pristupnih mreža. Jedini proizvođač fiber optičkih kablova koji se ugrađuju u podzemne telekomunikacione strukture na teritoriji Rusije.
  • ”Em-Kabel” proizvodi žice i kablove visoke izdržljivosti i dugog veka trajanja (kablovi otporni na visoke temperature i požar, žice prilagođene visokim naponima, fazne žice, podzemni kablovi otporni na koroziju).
  • ”Em-Kat” – specijalizovani proizvođač žica (od aluminijuma i njegovih legura) za prenos električne energije
  •  JSK ”SARMAT” kao jedan od glavnih proizvoda u svom asortimanu izdvaja spiralne fitinge koji se koriste na stubovima elektroenergetskih vodova
  • ”Em-Plast” se bavi proizvodnjom ekološki bezbednih termoskupljajućih folija i ambalaže od poliolefina, koje se koriste u prehrambenoj industriji.

Detaljniju informaciju  o svakom od preduzeća na engleskom jeziku možete pročitati ovde.

 

Poslovna ponuda:

Holding ”Optikenergo” želi da predstavi svoju ponudu tržištu Republike Srbije i ostvari plasman svojih proizvoda.

» povratak na vrh strane