Lipecki kombinat

LIPECKI KOMBINAT ZA PROIZVODNJU I DISTRIBUCIJU SLADOLEDA I SMRZNUTIH PROIZVODA
Ul. Lebedjanskoe Šose 1a, 398037 Lipeck
Ruska Federacija
Tel/Faks: + 8(4742) 42-21-33
koryagin_nk@icecream-lipetsk.ru
www.lipetskoe.com

 

Kratak opis delatnosti:

Lipecki kombinat za proizvodnju i distribuciju sladoleda i smrznutih proizvoda je počeo sa radom još daleke 1962. godine. Posle dve decenije postojanja, kombinat je opremio svoje proizvodne pogone tehnološkom linijom za proizvodnju sladoleda u kornetu i papirnim čašicama kapaciteta 20 tona po danu i pogon za proizvodnju suvog leda kapaciteta 2,2 tona po danu. Kompletna rekonstrukcija pogona za proizvodnju sladoleda i instalacija nove opreme je bila sprovedena krajem 2000. godine, što je rezultiralo povećanjem obima proizvodnje.

Zahvaljujući najsavremenijim linijama za proizvodnju sladoleda i ostalih ledenih poslastica, velikom obimu dnevne proizvodnje od oko 75 tona (30000 tona na godišnjem nivou) i visokom kvalitetu izlaznog proizvoda, naše preduzeće je sebi obezbedilo sigurnu i čvrstu poziciju ne samo na ruskom, već i na inostranom tržištu.

Naši proizvodi bude vaša čula a njihovi neponovljivi ukusi vas vraćaju u detinjstvo. Sladoledi, koji su na tržištu zastupljeni pod robnom markom „Lipeckoe“, prave se od najkvalitetnijih sirovina organskog porekla po tradicionalnim ruskim receptima i prolaze stroge kontrole i ispitivanja u skladu sa međunarodnim standardima upravljanja kvalitetom ISO 9001. Lipecki kombinat može svojim potrošačima da ponudi preko 80 vrsta sladoleda koji će zadovoljiti njihove želje, potrebe i ukuse.

Prvi kontigent ledenih slatkiša dostavljen je 2004. godine poslovnim partnerima u Nemačkoj, a zatim je još proizvoda izvezeno u Češku, Španiju, Grčku, Kipar i Izrael.

Lipecki kombinat za proizvodnju i distribuciju sladoleda i smrznutih proizvoda je moćno preduzeće koje se u poslednjoj deceniji nalazi na spisku 10 najvećih i najperspektivnijih proizvođača sladoleda u Rusiji. Jedna od vodećih pozicija na ruskom tržištu predstavlja rezultat dugogodišnjeg marljivog praćenja i implementacije savremenih tehnologija, korišćenja najkvalitetnijih sirovina i pažljivog osluškivanja potreba svojih vernih kupaca.

Detaljnu ponudu Lipeckog kombinata za proizvodnju i distribuciju sladoleda i smrznutih proizvoda možete pogledati u njihovom katalogu na engleskom jeziku.

 

Poslovna ponuda

Lipecki kombinat smrznutih proizvoda želi da uspostavi saradnju sa partnerima na teritoriji Republike Srbije i Balkana i upozna tamošnje potrošače sa asortimanom svojih ukusnih proizvoda.

» povratak na vrh strane