Multimedijalni biznis katalog – Registar odabranih partnera u regionu zapadnog Balkana

U cilju podrške razvoju trgovinsko-ekonomske saradnje između Rusije i zemalja regiona zapadnog Balkana, nastala je inicijativa da se formira specijalno izdanje kataloga, na ruskom jeziku, pod nazivom „MULTIMEDIJALNI BIZNIS KATALOG – Registar odabranih partnera iz regiona zapadnog Balkana“. Ovaj informativni resurs sadrži kompleksne informacije o mogućnostima ekonomske saradnje sa zemljama ovog regiona. Poseban segment kataloga posvećen je predstavljanju kompanija iz regiona zapadnog Balkana koje su zainteresovane za saradnju sa ruskim privrednicima u Ruskoj Federaciji, kao i sa ruskim kompanijama koje su već prisutne u regionu. Komercijalne ponude kompanija podeljene su u 13 najvažnijih privrednih grana što znatno olakšava put do tražene informacije. U okviru toga svakoj kompaniji se pruža mogućnost da predstavi svoju poslovnu ponudu tekstualno i ilustrativno – galerijom slika, video materijalom i PDF katalogom proizvoda ili usluga.

Specijalno izdanje kataloga distribuira se direktno preko:

  • Predstavništva Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije u Republici Srbiji i Crnoj Gori
  • Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije u Moskvi
  • Trgovinskog predstavništva Ruske Federacije u Republici Srbiji, kao organ Vlade Ruske Federacije, svim ruskim kompanijama, investitorima i privrednim delegacijama koje dolaze u Srbiju i region
  • Ambasade Ruske Federacije u regionu zapadnog Balkana
  • Menadžeri ruskih kompanija i predstavništva u regionu katalog dobijaju za svoje potrebe i za njihove poslovne partnere
  • Ruski privrednici na upit dobijaju specijalnu instrukciju za pristup online sadržaju Multimedijalnog biznis kataloga koji se ažurira na mesečnom nivou

U daljim pregovorima i obavljanju niza aktivnosti koje tu saradnju prate, svu neophodnu podršku pružiće i druge relevantne institucije, čime se obezbeđuje najviši stepen sigurnosti poslovanja.

Ovo izdanje Vam pruža realnu mogućnost da predstavnicima ruskog poslovnog sveta prezentujete informacije o svojim ekonomskim potencijalima i planovima. Praktično korišćenje informacija, prikupljenih u ovom izdanju, doprineće ubrzavanju procesa uspostavljanja direktnih, uzajamno korisnih partnerskih odnosa, usmerenih na intenziviranje trgovinskih i privrednih veza sa Rusijom.

Imajući u vidu dinamiku saradnje Rusije i regiona u proteklom periodu očekuje se znatno povećanje ruskih ulaganja i priliv novih investicija u prateće projekte. U okviru svega toga specijalno izdanje, bez sumnje, pružiće predstavnicima ruskog kapitala neprocenjivu pomoć u brzoj adaptaciji na tržištu regiona.

Ukoliko ste spremni da razvijate privrednu i trgovinsku saradnju sa kompanijama iz Ruske Federacije, detaljnije informacije i tehnička uputstva možete dobiti od zvaničnog savetnika predstavništva Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije, koji radi na formiranju specijalnog izdanja kataloga.

Sa ciljem svesrdne podrške projektu povezivanja Vašeg preduzeća sa ruskim privrednicima i najboljim željama za uspeh u poslu!

» povratak na vrh strane