OAO Altrans

OAO „ALTAJSKA FABRIKA ZA PROIZVODNJU TRANSFORMATORA – ALTRANS“
Ul. Pavlovski trakt 28
656064 Barnaul, Altajska pokrajina
Ruska Federacija
Tel: +7 (3852) 466714
Faks : +7 (3852) 466711
postmaster@alltrans.org
www.alttrans.ru

 

Kratak opis delatnosti:

Otvoreno akcionersko društvo „Altrans“ je prisutno na ruskom tržištu od 1946. godine. „Altrans“ je prvobitno poslovalo u vidu elektromontažne radionice, da bi ga 1993. godine rukovodstvo reorganizovalo i preimenovalo u otvoreno akcionersko društvo „Altajska fabrika transformatora“ (OAD „Altrans“).

Osnovna grana delatnosti preduzeća OAO „Altrans“ je proizvodnja elektrotehničkih postrojenja: uljni distributivni transformatori i kompletne trafo-stanice snage u rasponu od 25 do 1000 kW. Preduzeće „Altrans“ je u poslednjih nekoliko godina proizvelo više od sto hiljada transformatora i više od deset hiljada kompletnih trafo-stanica koje su instalirane ne samo u Rusiji, već i u susednim zemljama. Zahvaljujući našoj stručnoj tehničkoj službi, svakom pristiglom zahtevu se posvećuje posebna pažnja.

U našem proizvodnom pogonu danas radi više od 600 zaposlenih. Oni čine jedan kompaktan tim profesionalaca i stručnjaka čija znanja i iskustvo omogućavaju preduzeću da se uhvati u koštac sa komplikovanim zahtevima i zadacima. Dostavljajući krajnjim korisnicima pouzdanu i kvalitetnu opremu, mi smo dokazali da smo partneri vredi svakog poverenja.

Trenutno sarađujemo sa više od 1000 ruskih i inostranih kompanija, od kojih su više od polovine naši redovni klijenti. Prodajna mreža naših proizvoda se poslednjih nekoliko godina proširila na čitavu teritoriju Ruske Federacije – od Kalinjingrada do Sahalina.

Pozitivni utisci naših potrošača predstavljaju najvredniju nagradu za naše preduzeće. Otvoreno akcionersko društvo „Altrans“ nastaviće da i u budućnosti revnosno ispunjava zahteve svojih klijenata i održava visok kvalitet artikala iz svog asortimana.

 

Poslovna ponuda:

Otvoreno akcionersko društvo „Altrans“ želi da stupi u kontakt sa preduzećima iz Srbije radi uspostavljanja strateškog partnerstva, distribucije svojih proizvoda i pružanja specijalizovanih usluga.

» povratak na vrh strane