Ekspocentar

Ekspocentar je svetski poznata ruska izložbena kompanija, koja je 2009. godine obeležila 50 godina svog postojanja. I posle toliko godina zadržala je status vodećeg organizatora najvećih međunarodnih privrednih izložbi i kongresnih manifestacija u Rusiji, Zajednici nezavisnih država i Istočnoj Evropi, kao i nacionalnih predstavljanja Ruske Federacije na izložbama EXPO.

Svake godine se u Centralnom izložbenom kompleksu Ekspocentar održi preko 100 međunarodnih izložbi, 600 kongresa, simpozijuma i konferencija koje posećuje više od milion stručnjaka.

Ukupni izložbeni prostor Ekspocentra zauzima površinu od 150 hiljada m2, od čega je 90 hiljada m2 zatvoreni prostor, a 60 hiljada m2 otvoreni prostor.

Danas Ekspocentar raspolaže sa devet izložbenih paviljona sa najsavremenijom inženjersko-tehničkom opremom, kao i udobnim višefunkcionalnim salama za održavanje kongresa, pres-konferencija, simpozijuma i seminara.

Prilikom formiranja izložbenog programa Ekspocentra maksimalno se uzimaju u obzir prioritetni pravci razvoja ruske i svetske ekonomije. Jedna od glavnih aktivnosti kompanije je učešće u realizaciji najrelevantnijih nacionalnih projekata i razvoju inovativnih programa.

Sve izložbe Ekspocentra imaju podršku federalnih organa izvršne vlasti i nacionalnih privrednih asocijacija. Većina izložbi organizuje se pod pokroviteljstvom Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije i Vlade Moskve.

Adresa: Krasnopresnenskaja nab, 14, Moskva, 123100 Rusija
Тelefon: (499)795-37-99, (495)795-39-46
Faks: (495)605-72-10
Sajt: http://www.expocentr.ru/

» povratak na vrh strane