Pogarska fabrika cigareta i cigara

POGARSKA FABRIKA CIGARETA I CIGARA
Ul. Ugreškaja br.2
115088 Moskva
Rusija
Tel/faks: +7 (495) 9887578
info@pccf.ru
www.pssf.ru

Kratak opis delatnosti:

Pogarska fabrika cigareta i cigara je jedino preduzeće u Rusiji koje, osim cigareta i cigareta bez filtera, proizvodi elitne duvanske proizvode u punom asortimanu: cigare, cigarilose, duvan za nargile, lulu i pušenje (RYO/MYO). Tržišni udeo našeg duvana za nargile u 2011. godini iznosio je 30%.

Fabrika je izgrađena 1915. godine, kao posebna strukturna jedinica riške duvanske fabrike A.G. Rutenberga, najvećeg duvanskog preduzeća Ruske imperije na prelazu iz 19. u 20. vek. Danas naše preduzeće ima 100% privatnog kapitala i spada u 10 najvećih duvanskih preduzeća Rusije. Jedan od naših partnera je British American Tobacco Russia, za koju naša fabrika proizvodi cigarete marki “Prima Java” i “Prima STF”.

Naše preduzeće poznato je i u inostranstvu i učestvuje na najvećim međunarodnim izložbama u oblasti proizvodnje duvana. Dugo i uspešno poslujemo sa poznatim kompanijama kao što su Hauni (mašine), Hertz Flavors (aromatizatori), Julius Glatz (papir za cigarete), Gebruder Kulenkampff (duvan), Borgwaldt (aromatizatori i laboratorijska oprema) i mnogim drugim.

Naša fabrika nalazi se u gradu Pogar, u Brjanskoj oblasti, 500 km od Moskve, 20 km od granice sa Ukrajinom i 70 km od granice sa Belorusijom. Fabrika zauzima površinu od 6,2 hektara i ima oko 500 zaposlenih. Naš veliki asortiman i dugogodišnje iskustvo omogućavaju nam da isporučujemo proizvode u skladu sa zahtevima kupaca.

Poslovna ponuda:

Naše preduzeće želi da ostvari poslovne veze sa srpskim i crnogorskim kompanijama – uvoznicima i distributerima proizvoda duvanske industrije.

» povratak na vrh strane