PREDUZEĆE ZELENI LIST

PREDUZEĆE ZELENI LIST
Ul. Bratskaja 11, Jekaterinburg
Ruska Federacija
Tel/fax: +7 (343) 2172850
zellist@mail.utk.ru
www.zellist.ru

 

Kratak opis delatnosti:

Predzeće „Zeleni List“ iz Jekaterinburga je afirmisani lider u oblasti proizvodnje veštačkih zaslađivača, zamena šećeru i dijetetskih suplemenata koji su na tržištu poznati pod robnim markama „Slast“, „Megaslast“ i „Dr.Büler”. „Zeleni List“ se dinamično razvija i uvek teži da na najbolji mogući način zadovolji potrebe svojih potrošača.

Preduzeće „Zeleni list“ je prisutno na tržištu veštačkih zaslađivača od 1993. godine. Zahvaljujući neprekidnom usavršavanju i traganju za inovativnim idejama preduzeće „Zeleni List“ je patentiralo (№ 2185078) svoje pronalaske u oblasti razvoja tehnologija i proizvodnje širokog spektra zaslađivača i dijetetskih suplemenata.

Kompletan asortiman zaslađivača pod robnim markama „Slast“ i „Megaslast“ su daleko poznati među kupcima kako u Rusiji, tako i u inostranstvu. Ono što izdvaja naše proizvode u moru svetski poznatih proizvoda su neprevaziđeni kvalitet i ukus. Za razliku od uvoznih zaslađivača, naši nemaju specifičan „metalni“ ukus i gorčinu, imaju smanjeni sadržaj sode i vinske kiseline, visok stepen otpornosti koji dolazi do izražaja prilikom tople preradre i čuvanja. Proizvod ne goji i prijatan je na ukus.

Primena veštačkih zaslađivača ima nekoliko prednosti: 1. Ukus koji je dostiže prilikom konzumacije je najpribližniji ukusu prirodnog šećera; 2. Zaslađivači koji su proizvedeni po najnovijim tehnologijama su u skladu sa strogim standardima termostabilnosti, otporni su na vrenje i dejstvo alkohola, lako se rastvaranju i odlično se kombinuju sa drugim sastojcima prehrambenih proizvoda.

Zahvaljujući izuzetnom kvalitetu i inovativnim idejama, u nekoliko navrata smo postali nosioci zlatnih medalja i plaketa za kvalitet i sastav proizvoda.

Pored proizvodnje zaslađivača i dijetetskih suplemenata, „Zeleni list“ se bavi razvojem i realizacijom projekata u sferi industrijske ekologije, ekologije gradova, ekološke hrane i pruža usluge zvođača projektnih radova.

Prezentaciju preduzeća „Zeleni list“ na ruskom i engleskom jeziku možete preuzeti ovde.

Poslovna ponuda:

Preduzeće „Zeleni list“ želi da uspostavi saradnju sa partnerima na teritoriji Republike Srbije i Balkana i upozna tamošnje potrošače sa asortimanom svojih dijetetskih suplemenata i kvalitetnih zaslađivača.

» povratak na vrh strane